Február 27-én extrák a pécsi Spuri FutóPontban

Pécsen futsz? A környéken élsz? Jövő kedden, vagyis február 27-én ingyenes Podiart-vizsgálatok, Szűcs Csaba maratoni csúcstartó és kedvezmények várnak a pécsi Futóbolond SpuriPontban.

Február 27-én maga Szűcs Csaba magyar maratoni csúcstartó vár a pécsi Futóbolond - SpuriPontban, ahol ezen a napon minden Asics és Saucony futóruházat 20% kedvezménnyel kapható. És ha mindez nem volna elég, a Podiart kétféle ingyenes vizsgálatán is részt vehetsz - ha foglalsz magadnak időpontot.

A Podiart-talpvizsgálat lényege, hogy miután ráállsz egy üveglapra, a Podiart szakemberei a rögzített kép alapján a talp statikai állapotára tudnak következtetni. A vizsgálat kimutatja a különböző ortopédiai pr oblémákat, a lúdtalpat, a haránt és hosszanti boltozatsüllyedést, a bütyköt, kalapácsujjat stb…

Ha szükséges, igény szerint a problémádnak megfelelő egyedi talpbetétet is rendelhetsz. Ehhez szükség lesz a futócipődre vagy arra az utcai cipődre, amelyet a leggyakrabban viselsz.

Terheld megfelelő módon a lábad! Használd ki a lehetőséget, és vizsgáltasd meg ingyenesen a talpad a Podiart szakembereivel!

A talpvizsgálatra a Podiart weboldalán, idekattintva tudsz időpontot foglalni.

Nézd meg a filmet, tudj meg többet:
A Podistart számítógépes lábállás diagnosztika egy futópadon, futás közben végzett vizsgálat. A vizsgálat megmutatja a lábállásod és azt, hogy milyen stabilitású cipőre van szükséged. A vizsgálathoz néhány percet kell futni, amely közben egy kamera segítségével felvétel  készül a futásodról.
A vizsgálathoz nem szükséges futócipő, de ajánlott rövid szárú futónadrágot hozni!

A lábállásvizsgálatra a Podiart weboldalán, idekattintva tudsz időpontot foglalni.

fb share