Elindult a nevezés az 5. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra

A Zúzmara Futófesztivált a futás valódi szerelmeseinek találtuk ki! Fuss és versenyezz minden évszakban, nálunk télen is rajthoz állhatsz. 2020-ban is a távok sokféleségével várunk. Fuss akár egész nap!

Az igazán elszánt futókat a zord időjárás sem állíthatja meg. A hideg, a hó, a jég és a fagy csak kifogás, nem pedig akadály!

"A nyári napsütésnél jobb a téli..."

Télen se állj le a futással, sőt kezd az évet egy fagyos, de kivételes élménnyel!Az 5. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra azokat várjuk, akik egyetértenek a mondással, miszerint túl hideg sosincs, csak alulöltözött futó!

2020 második vasárnapján háromszor is legyőzheted a zúzmarától didergő énedet. Először is indulhatsz a klasszikus félmaratoni távon. A HUNGEXPO és a Kincsem Park területén kanyargó útvonal teljesítésével a BSI Félmaratonmánia-sorozatának téli állomását is letudhatod.

Idén is elhozhatod a szerelmed, a barátnőd vagy a legjobb haverod azért, hogy majdnem fifty-fifty alapon párban teljesítsétek a félmaratont.

Ha a rövidebb távokat kedveled, akkor a fesztiváltávok - 5 vagy 10 km - valamelyikéből választhatsz.

Ha pedig bevállalós vagy, dönthetsz úgy is, hogy egész nap futsz, vagyis többször is rajthoz állsz. A kombinált távok 2020-ban: 21+10+5 km, 21+10 km, 21+5 km vagy 10+5 km.Az útvonalon lesz aszfalt, beton, fű és föld, az esetleges téli útviszonyok miatt pedig jeges, havas szakaszok is előfordulhatnak.

Tedd próbára magad télen is!
A hideg napokon történő edzésekhez a legjobb motiváció egy meglévő nevezés.
Vagyis végy egy nagy levegőt, nevezz már ma, és fusd végig a telet!

Megnézed a tavalyi esemény rövidfilmjét?fb share