Gyere ki szurkolni! Kell a hangod, kell a tapsod!

Emlékszel a legutóbbi versenyeden a szurkolók hangjára? A tapsra, a pacsira, amelyet biztatásként kaptál? A kisgyerekek mosolyára, a kézzel rajzolt szurkolói táblákra? Még mindig fel tudod idézni a megmosolyogtató üzenetek némelyikét? A hétvégén több tízezer futó áll rajthoz a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, közülük sokan életükben először vágnak neki a választott távnak, legyen az 2,5 kilométer vagy félmaraton. Mindannyiuknak szüksége van szurkolásra, biztatásra. Adj erőt, és szerezz élményt! A futás összeköt. Gyere!

A szurkolóknak szánt weboldalunkon sok olyan hasznos információt találsz, amely a szurkoláshoz jól jöhet. Megtudhatod például, hogy a hangodon és tapsodon kívül milyen eszközökkel szurkolhatsz, olvashatsz arról, miért hat pozitívan a szurkolás szurkolóra és futóra egyaránt. A szurkolói pontokat megjelölő térképünkön a Telekom Vivicittá Félmaratont útvonalán jeleztük azokat a szakaszokat, ahol jól rálátsz a mezőnyre, és jó pozícióból tudsz szurkolni ismerőseidnek, valamint az egész mezőnynek.

Ha komolyan veszed a szurkolást, és kitöltöd a vasárnapi programfüzetben megtalálható szurkolói kupont, majd bedobod azt a frissítőállomásokon és a váltóhelyken elhelyezett gyűjtődobozok valamelyikébe, megnyerheted szurkolói játékunk főnyereményét, egy két személyre és két éjszakára szóló hétvégét a Szépalma Hotel és Ménesbirtokra. A nyertes által előzetesen megnevezett futó pedig egy éven át ingyen nevezhet a BSI eseményeire.

A részleteket itt találod:
https:szurkoljvelunk.hu/fb share