Nevezz éjfélig az ALDI Női Futógálára

Fuss május közepén a Népligetben tízezer nőtársaddal együtt kitűnő hangulatban, a legjobb formádban magadért, a családodért, a nőiségért és a mozgás öröméért. Minden távon befutóéremmel várunk. Április 16-án éjfélig nagyon kedvezményes a nevezés.

A 24. ALDI Női Futógálán, május 29-én egy egész napon át a női futókat, a női futást ünnepeljük. Nevezz, és fuss az edzettségednek megfelelő távon!

A legcsajosabb hazai futóesemény helyszíne 2019-ben is a budapesti Népliget. A főváros legnagyobb kiterjedésű, árnyas, pázsitos és virágos terekkel tarkított parkjában már 24. alkalommal tölthetsz együtt egy sportos napot azokkal a nőtársaiddal, akikkel ugyanannak a szenvedélynek hódoltok.

2019-ben is a megszokott futótávokkal várunk, az eseményen biztosan megtalálod azt a betétszámot, amely az edzettségi szintedhez vagy az aktuális futókedvedhez passzol.

Ha a futás és Te még csak mostanában kezdtetek ismerkedni egymással, vagy röviden és gyorsan szeretnéd letudni a részvételt, válaszd a 2,5 km-s távot.
Ha kicsivel többre vágysz, egy kellemes 5 km-s futással teheted emlékezetessé május utolsó vasárnapját.
A keményebb csajokat, vagy azokat, akik már régóta gyűjtik a futókilométereket, a 10 km-s távon fogjuk megünnepelni.
Ha pedig azok közé tartozol, akinek semmi nem elég, indulj a 10+5 km-s vagy a 10+5+2,5 km-s kombinációk valamelyikén.

Mi NŐK szeretünk mindent együtt csinálni. Ha futni is a megszokott csajos körben szeretnél, választhatjátok a 10 km párban betétszámot, vagy teljesíthetitek a 3*2 km-s váltószámot trióban, utóbbira akár a fiúkat is elhozhatjátok. A háromfős váltócsapatokban maximum 2 fő férfi részvétele engedélyezett. Ha egyetlen nap erejéig sem tudsz/akarsz megválni a számodra fontos férfitól, a szerelemedtől, a kisfiadtól vagy az apukádtól, a Családi Futást is választhatjátok, ahol a legkisebbeket és a legnagyobbakat is egy néhány száz méteres örömfutásra várjuk.

Azoknak pedig, akik élettempójához a futás túl gyors, mégis szívesen eltöltenének egy sportos, csajos napot a Népligetben, a 2,5 km-s gyaloglást ajánljuk.

Ha még csak hallottál a Női Futógáláról, de nem próbáltad, ez a Te éved lehet.

Nevezz, és biztosítsd helyed még ma a legcsajosabb és legcsinosabb hazai futóeseményen!

Egy nap Veled, amikor a futócipő a legszebb cipő!

fb share