A 2019-es Fut a cég ünnepélyes díjátadója

Ünnepélyes keretek között díjaztuk a 2019. évi Fut a cég versenysorozat résztvevőit az abszolút győztes Robert Bosch Kft. budapesti központjában. A díjazottakat köszöntötte többek között Rákossy Balázs államtitkár. És hogy ki volt a leglelkesebb a díjazottak között? Olvass tovább és mindjárt kiderül!

A kiemelt versenyeken 740 cég indított versenyzőket 2019-ben, a céges résztvevők száma meghaladta a 11 000 főt. A 740 cégből 200 legalább 2 versenyünkön állt rajthoz, 110 vállalat 3, vagy több eseményünkre nevezett versenyzőket. A versenykiírás szerint a sorozat végi értékeléskor a legalább 4 eseményen pontot szerző cégeket vesszük figyelembe, ezek száma 2019-ben 63 volt. Fantasztikus számok ezek, amelyek mögött még fantasztikusabb teljesítmények és ami a legfontosabb, töretlen lelkesedés áll.

A jeles eseménynek az abszolút győztes Robert Bosch Kft. adott otthont, tehát hagyományainkhoz hűen ők lettek a legsportosabb magyar cég 2019-ben.

A díjazottakat elsőként köszöntötte a házigazda Somogyi András, a Bosch csoport és Adria régió HR igazgatója, aki elmondta, hogy a sportolás hozzájárul a mentális és fizikális egészségünk fenntartásához. Vele együtt az aktívan sportoló Rákossy Balázs államtitkár is megerősítette, hogy a céges sportkultúra fontos és példamutató. A versenyeken való csoportos részvétel pedig alapvetően a közös pillanatokról szól és másodsorban a teljesítményről. Végül Kocsis Árpád csatlakozott a gondolatsorhoz, aki szerint a Fut a cég versenysorozat a legaktívabbakról szól és arról, hogy zakó és kiskosztüm nélkül is jól érezhetjük magunkat vállalati közösségben. A következő évben pedig minél több rajthozálló céges indulót szeretne üdvözölni, hiszen ahogy őt idézzük, "a maraton is az első lépéssel kezdődik."

Majd a díjátadó pillanatai következtek, ahol a leglelkesebb, egyben a leghangosabb csapat egyértelműen a győztes Bosch csapata volt. Kitartó sportközösségük már másodszor nyert a Fut a cég versenysorozaton és 2019-ben munkatársaikkal megfutották a Budapest-Buenos Aires távolságot, azaz összesen több mint 11 ezer kilométert különböző versenyeken. A BSI szervezésében a maratonok és félmaratonok, Balaton-átúszás és a Tisza-tó körbetekerése is kellett az abszolút győzelemhez. Nem titkolt szándékuk, hogy jövőre is megnyerjék a versenyt.

A legtöbb pontot szerzett cégek: Robert Bosch Kft., Richter Gedeon Nyrt., Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Mátrai Erőmű Zrt., Knorr-Bremse Kft.Minden adott egy sikeres új céges sportszezonhoz. A 2020-as Fut a cég 9. állomásból áll, hiszen a K&H mozdulj! félmaraton és váltó is csatlakozott idén eseménysorozatunkhoz.

Gratulálunk minden sportos cégnek a részvételhez és további sok sikert kívánunk!fb share