Elindult a nevezés a 37. Wizz Air Budapest Félmaratonra

Elindult a nevezés Magyarország kedvenc félmaratonjára! A Wizz Air Budapest Félmaratonra 2022-ben ismét 15 ezer indulót várunk.

Ez az az esemény, ahol a rajtceremónia csupa izgalom, a pálya gyors, az útvonal panorámás, a hangulat fergeteges, a zenei pontok vidámak, a szurkolótáborok lelkesek.

Ha egyéniben még nem megy, indulhatsz párban vagy trióban is, és a klasszikus tízes sem marad el.
Aki egyszer kipróbálja, úgyis visszatér.

Fusd itt az első félmaratonodat, vagy állíts fel új egyéni csúcsot!NEVEZZ MOST!

Az esemény a BSI Fut a cég sorozatának része.
A 37. Wizz Air Budapest Félmaraton teljesítésével a BSI Félmaratonmánia sorozatának 2022-es őszi állomását is kipipálhatod!

A Wizz Air Budapest Félmaraton az egyik legszínesebb BSI-esemény. 2022-ben is számos külön versenyen mérettetheted meg magad.

Kerülj az élre a szakmák félmaratoni bajnokságában. Lehet, hogy az irodában a konkurencia a jobb, a pályán viszont lehetsz Te a gyorsabb! Mérettesd meg magad a jogászoknak, mérnököknek, orvosoknak, pedagógusoknak, informatikusoknak és közgazdászoknak hirdetett különversenyben.

A gyorslábú muzsikusokat a Trió Félmaraton keretében várjuk egy egyedülálló különversenyre.
A Papageno Varázsfutoda Kupa résztvevői együtt futnak a Wizz Air Budapest Félmaraton többtízezres, nemzetközi mezőnyével, a váltásoknál pedig megmutathatják, hogy a zenekari összhang nemcsak a pódiumon fontos!

A Wizz Air Budapest Félmaratonon mindig van lehetőség a jótékonykodásra is, 2021-ben több millió forint gyűlt össze jó célokra. Ezt a szokást pedig 2022-ben is folytatjuk.

Ha pedig különcnek érzed magad, és annak is szeretnél látszani, vegyél jelmezt, fuss abban, és tűnj ki a tömegből! A legjobb jelmezeket közönségszavazás után minden évben díjazzuk!

Készülj velünk 2022. szeptember 11-ére! A BSI e-edzés programjának keretében 30, 21 és 15 hetes felkészítő, valamint 9 hetes formába hozó edzéstervet is indítunk a félmaratoni táv résztvevőinek. Figyeld oldalainkat, és iratkozz fel januártól online a kiválasztott edzéstervre.

Az eseményt megelőző, nyári közösségi felkészülési futásokról pedig itt olvashatsz bővebben!fb share