Liget Akadályfutás a Városligetben!

Az elmúlt években a Budapesten rendezett akadályfutó rendezvényeknek óriási sikere volt, ezért örömmel mutatjuk be a Liget Akadályfutást, ahol a korábbi fővárosi események hangulatára számíthatsz egy vadiúj helyszínen!

  • Időpont: 2021. szeptember 26. (kezdés: 9:00)
  • Helyszín: Városliget - a rajt-cél terület a Napozórét.
  • A táv hossza: 6,5 km,
  • Kalandok száma: 25
  • A teljesítők jutalma egyedi befutóérem.

A versenyzők nem tömegrajtban, hanem kis csoportokban, időkülönbséggel indulnak, hogy megóvjuk a Liget épségét, valamint hogy a pályán és az akadályoknál megfelelő legyen az áramlás.

Az útvonal keresztül-kasul átszeli a Városligetet; olyan helyekre is eljuthatsz, amire nem is gondolnál, a futóútvonalat pedig akadályokkal tarkítjuk, amelyeken átkelni nagyon szórakoztató! Lesz füstalagút, gumilógatás, mászófal, habalagút, függeszkedés, PET palack árok és sok más!

A pálya érint továbbá több, a parkban található impozáns épületet is, amelyeken most lehetőséged lesz keresztül futni. Nézd meg a Múzeum Mélygarázst, vagy a Millennium Házát belülről, miközben a családdal, a barátaiddal, vagy a kollégáiddal egy nagyon vidám kihívást teljesítesz!

Fuss az év egyik legvidámabb eseményén, gyűrd le a Ligetet!

Ha kíváncsi vagy a megújuló Városligetre, akkor látogass el a Városliget honlapjára, kattints ide!Szponzorált tartalom.fb share