Megjelent a Természetjáró Túrakönyvek újabb kötete!

Megjelent a Természetjáró Túrakönyvek újabb kötete! A 40 túrát tartalmazó kiadvány igazi bakancslistás élményeket tartogat a szabad ég alatti kalandokat szeretők számára.

A Kékes, a Galya-kilátóból feltáruló lélegzetelállító panoráma, a Mátra gerincének keleti, Siroktól a Kékes felé kitartóan emelkedő, pazar kilátóhelyekkel tűzdelt szakasza, vagy a Nyugati- Mátrában sorakozó csúcsok felejthetetlen túraélményekkel ajándékozzák meg mindazokat, akik a könyv alapján nekivágnak a hegyek felfedezésének.

A Mátra legszebb túráit bemutató könyv kínálata széles skálán mozog: a kezdő túrázók által is élvezhető könnyű, pár kilométeres erdei sétáktól kezdve a rutinosabbaknak szánt, kimerítőbb gyaloglásokig (köztük a három „napi szakaszra” bontott Mátra-bércig) sokféle útvonal megtalálható a zsebben is hordozható, fotókkal és rajzokkal gazdagon illusztrált kiadvány 40 túrája között.

A térképekre helyezett QR-kódok segítségével mindegyik megnyitható a Természetjáró applikációban, így egy okostelefon segítségével navigálni is egyszerű. A leírásokban ezért az izgalmas háttérinformációkra, az útba eső természeti és kulturális látványosságok tömör, de olvasmányos ismertetésére helyezhettük a hangsúlyt.

A kiadvány az alábbi linkre kattintva] megvásárolható!fb share