Parkolás Siófokon

Ha kocsival érkezel az idei K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonra, kérjük olvasd el a parkolással kapcsolatos tudnivalókat, és vedd figyelembe kéréseinket!

A 18. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton helyszínére várhatóan sokan érkeztek autóval, és mindannyian a lehető legközelebb szeretnétek leparkolni. A feltorlódott, rossz helyen parkoló autók zavarhatják a futamok zökkenőmentes lebonyolítását, ezért a parkolással kapcsolatban az alábbiakra kérünk:

1. Kérjük, tanulmányozd weboldalunkon az útvonaltérképeket, és futamok útvonala által érintett utcaszakaszokon semmiképp ne parkolj! Ha idő előtt szeretnél távozni, nem érdemes a futóútvonalak által megrajzolt körön belül megállni.
2. A Petőfi sétány Kinizsi és Tátra utca közötti szakaszát lezárjuk, itt nem fogsz tudni parkolni.
3. Kérjük, ne parkolj a Szent László utca Kodály Zoltán utca és Csónak utca közötti szakaszán és a Batthyány Lajos utca egészén, mert az is a futóútvonal része.

Parkolásra elsősorban az Indóház utcát és az Ady Endre utcát javasoljuk.Kérjük, autóddal minden esetben a parkolás általános szabályai szerint állj meg. Az a tény, hogy egy futóversenyre érkeztél, nem ment fel a KRESZ és a parkolás egyéb szabályainak betartása alól. Legyen a siófoki élményed minden elemében pozitív, ne szerezz bosszúságot magadnak egy esetleges büntetéssel.

Köszönjük!fb share