Meghosszabbítottuk a Virtuális SPAR Budapest Maraton Fesztivált

Az óriási érdeklődésre való tekintettel további 1 hétre, azaz október 17-ig meghosszabbítottuk a Virtuális SPAR Budapest Maraton Fesztivál teljesítési határidejét!

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 36. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális SPAR Budapest Maraton esemény keretében!

Az eseményre a nevezés október 17. éjfélig lehetséges, az eredmény feltöltésére pedig október 18. délig van lehetőség.

Teljesíthető távok:

  • Virtuális SPAR Budapest Maraton 42 km
  • Virtuális Regnum 30 km
  • Virtuális SPAR 14 km
  • Virtuális SPAR Verde 10 km
  • Virtuális Riska Minimaraton 5 km
  • Virtuális SPAR HAZAI.SZERETEM Maratonka 3 km

A helyszín természetesen most is szabadon választott. Szintidő nincs - itt nem kell tartani a záróbusztól. A táv teljesíthető futva, gyalog, sétálva, egy kikötés van, egy szakaszban, egy időméréssel kell teljesíteni.

ÚJDONSÁG, hogy az eseményen ingyenes indulásra is lehetőség van! Az ingyenesen résztvevők részére is biztosítjuk a letölthető egyedi, névre szóló rajtszámot - melyen 10%-os kedvezménykupon található, ami a Spuri Futóbolt webáruházában és szaküzleteiben beváltható október 24-ig -, a tájékoztató jellegű eredménylistát, valamint a letölthető, Facebookon megosztható oklevet.

Azok, akik nem az ingyenes részvételt választják, a fentebb ismertetetteken felül a csodaszép egyedi befutóérem a jutalmuk, amely megegyezik az idei normál Budapest Maraton befutóérmével és ami a teljesített távtól függően különböző méretű és feliratú.

Lehetőség van az esemény technikai futómezének megvásárlására is - a mezt a választott távra való nevezéskor tudod megrendelni, a kapcsolódó termékek közül kiválasztva, a profilodban.

Válaszd kedvenc távodat és teljesítsd a SPAR Budapest Maraton Fesztivált virtuálisan!
fb share