Tour de Tisza-tó - mától nevezhetsz

Túrázz, nézd a tájat, élvezd a mozgás örömét, vagy tekerj, száguldj, versenyezz a Tisza-tó körül május 14-én, a 15. Intersport Tour de Tisza-tó napján! Kezdőknek és profiknak, családoknak és egyéni kihívást keresőknek is ajánljuk!

A Tour de Tisza-tó remek választás, ha a szabadban és sportolással szeretnél eltölteni egy májusi hétvégét. Ha még nem próbáltad, olvasd el a már avatott résztvevők (lent összegyűjtött) gondolatait, és biztosan kedvet kapsz!Az avatott bringásoknak és a kihívást keresőknek a 65 kilométeres tókerülő számot ajánljuk, ahol a gyorsaságodat és a versenyszellemedet is próbára teheted.

Azokat pedig, akik csak egy lazát, egy rövidet bringáznának, vagy gyerekekkel érkeznek, a 15 kilométeres túratáv várja. Bár ha elszántak vagyok, a tavat is megkerülhetitek kényelmes, tájra rácsodálkozós tempóban.

Nevezz az első között február 21-ig nagyon kedvezményes áron!Sportolj úgy, hogy közben segítesz is! Támogasd nevezéskor a Budapest Bike Maffiát, akik a Vitamin Kommandó projektcím alatt az utcán élő hajléktalanokat látjákk el vízzel, gyümölccsel.

A Tour de Tisza-tó a BSI Fut a cég sorozatának egyik állomása, itt is gyűjthetitek a pontokat a végső győzelemért - és persze a mozgás öröméért!

Kedvcsináló filmünk után nagyon várod majd a májust. Nézd meg most:Olvasd el, mit mondtak azok, akik már részt vettek a Tour de Tisza-tó eseményén:
"Szeretünk biciklizni, a Tisza-tónál még nem jártunk, ezért eljöttünk ide is... "

"Nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, kiváló volt az idő. Most először voltunk a Tisza-tónál. A táj miatt jöttünk. Apának kihívás a 65 km, nekünk is az volna, majd jövőre mi is megpróbáljuk... "

"Tavaly véletlenszerű volt a részvételünk, idén kötelezőnek éreztük... "

"Mivel a Fut a cég sorozatnak ez is része, itt is lehet gyarapítani a pontokat... A lányomnak nem volt kötelező program, de szerettem volna, ha eljön, és megdönti a rekordját. A feleségemnek és a kisfiának kötelező volt, mert a 8. évét betöltötte, és nyolcévesen illik megkerülni a Tisza-tavat..."

"Mivel folyamatosan részt veszünk a Fut a cég sorozaton, nagy örömmel jött a csapat, sokan vagyunk, több mint harmincan voltunk jelen [...] Gyönyörű a táj, gyönyörű a látvány[...] A másik ok, amiért itt vagyunk az a sport szeretete..."

"A Tisza-tónál voltam már, de ilyen hosszú távot még nem tekertem. Nagyon tetszett, tényleg jó volt..."

"Jó volt... Az utolsó 3 kilométert élveztem a legjobban..."

"Már voltunk itt kétszer, tudjuk, hogy mire vagyunk képesek..."

"A 15 kilométeres túrán indultam, mert eddig a legtöbb kilométerem 43 volt. A 65 km sok lett volna, a 15 viszont pont elég..."fb share