Indul a nevezés a Virtuális Zúzmara Futófesztiválra

Keményebb vagy a mínuszoknál? Télen sem akasztod szögre a futócipőd? Ha könnyeket hullattál, amikor kiderült, hogy idén nem tudunk összejönni egy közös, zúzmarás didergésre, és így ugrik a lundás érem is, akkor ez a hír most neked szól! Nincs minden veszve!

Bár a Zúzmara Futófesztivál az idén az energiaválság következményei miatt elmarad, a téli állatos éremről és a kihívások téli teljesítéséről nem kell lemondanod, indul ugyanis a Virtuális Zúzmara Futófesztivál.

Mindegy, milyen formában teljesíted az esemény távjait, másokkal közösen vagy egyedül, a lényeg ugyanaz: keményebb vagy a mínuszoknál, mert télen is a mozgást választod, harcolsz az elemekkel, a hóval, a faggyal, a téli útviszonyokkal. Ha teljesíted a választott távot, jár az elismerés, és jár egy szupercuki, lundás érem is.

Választható távok: 42 km, 30 km, 21 km, 15 km, 10 km, 5 km, 3 km

A Virtuális Zúzmara Futófesztiválra a nevezés ma, azaz 2023. január 10-én indul.
A nevezés végső dátuma: 2023. január 22. 23:59

A választott táv teljesítésre január 11. és január 23. 12:00 között lesz lehetőséged.

Az eredményeket 2023. január 23. 12:00-ig kérjük feltölteni.

Az érmeket az esemény lezárulta után postázzuk.

A Virtuális Zúzmara Futófesztivál távjai akár futópadon is teljesíthetők és a szintidővel sem kell küzdeni, a futás, a gyaloglás és a séta mind-mind érvényes teljesítési formák.

A nevezési díj tartalma:

  • letölthető, egyedi, névre szóló rajtszám;
  • tájékoztató jellegű eredménylista;
  • letölthető, Facebookon megosztható oklevél;
  • a budapesti Atlétikai Világbajnokság jegyeinek megvásárlásakor beváltható, 50%-os kedvezményre jogosító kupon, melyet január 26-án email-en fogsz megkapni;
  • érem, melyet az esemény után postázunk;

Nevezz már ma!Gyűjtsd a teljesítéseket az ajándékérmekért! Az esemény félmaratoni távja a Félmaratonmánia-sorozat téli állomása.
Minden versenyszám beleszámít a Spuri Aranykártya programba és a Fut a cég sorozatba.fb share