A Jófogás márkával is találkozhatsz a 16. Jófogás Tour de Tisza-tó eseményén

Idén a Jófogás márkával is találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a 16. Jófogás Tour de Tisza-tó eseményére. A Használtautó.hu-val karöltve remek helyszíni programokkal várjuk a versenyzőket és a kísérőket is május 6-án!

Egy kerékpárverseny és a Jófogás között nem nehéz megtalálni a kapcsolódási pontot, hiszen a Jófogáson egész évben a legkeresettebb termékek között szerepelnek a biciklik. Az egyszerűbb városi daraboktól kezdve, a triatlonos kerékpárokig mindenfélével találkozhatunk böngészés közben.

A Jófogás csapatához is közel áll a kerékpározás, az elmúlt években megrendezett céges sporthónapokban nagyon népszerű sportág volt. A tavaly májusi etapon közel 3000 km-t tekertünk össze, amivel akár Lisszabonig is eljutottunk volna.

Akár sportként, hobbiként vagy közlekedési alternatívaként gondolunk a kerékpározásra, a legfontosabb, hogy olyan biciklin üljünk, ami számunkra a legkomfortosabb céljaink eléréséhez. Blogoldalunkon is gyakran foglalkozunk a témával és igyekszünk tanácsot adni többek között a kerékpárválasztáshoz is.fb share