A rossz idő ellenére is többen, mint 1500-an teljesítették a 3. Liget Élményfutást!

A rossz idő ellenére is többen, mint 1500-an teljesítették a 3. Liget Élményfutást!

Szeptember 24-én, vasárnap rendezte meg a BSI a 3. Liget Élményfutást, a Városliget gyönyörű környezetében.

A nap programját az első 3,5 km-es futam rajtja adta 9:45 perckor, amikor is a legbátrabb első vállalkozók vághattak neki a több, mint 14 legkülönbözőbb akadálynak. Ezt követően 15 percenként indult egy újabb futam. A rajtolás 3 fős csoportokban, 15 másodpercenként történt. A nap fő programját a 7 km-es táv jelentette, ahol ezer lelkes résztvevőnek köszönhetően 8 futamot is meg kellett rendezni, amelynek rajtjai 11 órától egészen 12 óra 45 percig, 15 percenként kerültek megrendezésre.

A 7 km-es távon 23 különböző, míg a rövidebb, 3,5 km-es futamon 14 akadályon kellett átküzdeniük magukat a versenyzőknek. Idén is volt - többek között - füst- és habalagút, kukatolás, vizesárok, lépcsők sokasága, kerengő, csuklósbusz és mentőautó, de a hosszabb táv résztvevőinek - mindezek mellett - mászófal, hullámvasút, kerékcsere és gumifüggöny is színesítette az élményt.

A 3. Liget Élményfutás célba érkezőit minden versenyszámban egyedi befutóéremmel és a szponzoroknak köszönhetően gazdag befutócsomaggal várták a szervezők. A célba érés után kicsik és nagyok a Városliget megújult, épített környezetében pihenhették ki magukat, vagy élvezhették a Liget Budapest és a kiállítók által kínált szolgáltatásokat.

Köszönjük nektek, hogy részt vettetek az idei, 3. Liget Élményfutáson, szponzorainknak és támogatónknak pedig a segítséget, hogy újból - a kedvezőtlen időjárás ellenére is - egy fantasztikus eseményt szervezhettünk!

Egy biztos: találkozunk jövőre is!fb share