Nevezz te is a BrutálATOM extrém futóversenyre!

Nevezz te is a BrutálATOM extrém futóversenyre!

A véredben van a verseny? Szereted a kihívást és imádsz futni, de új izgalmakat keresel? Ha ezek mind igazak rád, akkor irány a paksi BrutálATOM akadály-futóverseny!

Szeptember 14-én immáron hatodik alkalommal rendezik meg Pakson a BrutálATOM extrém futóversenyt, ahol nem mindennapi pályákon kell túljutniuk a bátor jelentkezőknek. A megszokott futóversenyekkel ellentétben itt különböző akadályok keresztezik a kalandvágyók útjait. Homokbuckák, szalmabálák és vizesárkok: ezek garantálják a brutális kihívást és a remek hangulatot.

Ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára ideális versenyszámot, idén is három kategóriában jelentkezhetnek a versenyzők. A 2 kilométer hosszú BrutálATOM kölyök a 6-11 éveseknek garantál felejthetetlen élményt. Aki már betöltötte a 12 éves kort, vagy csak betekinteni vágyik az extrém versenyek világába, kipróbálhatja magát a 4-4,5 kilométer hosszú BrutálATOM lighton. Az igazi kihívást, ennek nagytestvére, a BrutálATOM classic jelenti. A 16 éves vagy idősebb versenyzőknek itt már 8-9 kilométeren keresztül kell dombokat mászni, vizes árkokat átugrani és szalmabálákon túljutni.

A BrutálATOM a Pakson már hagyománynak számító ATOMfutás sportrendezvény egyik közkedvelt versenyszáma, ahol a sportrajongók különböző távok és nehézségi fokok, futóversenytípusok között válogathatnak, ha rajthoz szeretnének állni. Az ATOMfutáson van lehetőség egyéniben vagy csapatban, a 600 méterestől távoktól egészen a ¾-es marATOM-ra jelentkezni. A futóversenyeken túl idén is színes programokkal készülnek a szervezők. Gasztroplacc, ugrálóvár, különböző sportjátékok, masszázs és még sok izgalom várja a nézőket, szurkolókat és az egész családot.

Nevezni a különböző versenyekre, így a BrutálATOM-ra is egészen a verseny napjáig, szeptember 14-ig van lehetőség. Nincs más teendő, mint ellátogatni az atomfutas.hu oldalra, a nevezési rendszerben kiválasztani az adott versenyszámot, majd véglegesíteni a folyamatot. A nevezés csak a sikeres befizetést követően lesz érvényes, melyre online és személyesen is van lehetőség. A nevezési díjak ugyan az esemény közeledtével folyamatosan emelkednek, de 18 éves korig minden jelentkezőnek automatikusan - az idősebbeknek pedig érvényes diákigazolványuk felöltésével jár a 30%-os kedvezmény.

Ha atombiztos szórakozásra vágysz, nevezz te is az atomfutas.hu oldalon!fb share