BSI Futónagykövet - Vásáronamény - Fejes Csilla

Név:

Fejes Csilla

E-mail:

fejes(pont)csilla(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

1979.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

2001. februárjában elhatároztam, hogy lefutom a félmaratont, erre szűk 2 hónap alatt felkészültem és április elején sikeresen, nagyobb megerőltetés nélkül teljesítettem is. Ugyanebben az évben ősszel újra megcsináltam.

Bemutatkozó:

12 évesen kezdtem versenyszerűen sportolni, és első perctől kezdve szerettem futni. Annyira részévé vált az életemnek, hogy 2 év egészségügyi problémás időszakot kivéve hetente többször futok 4-10 km-t saját kedvtelésemre.

A futással kapcsolatos hitvallása:

A futás számomra aktív meditáció. Az egészségmegőrzés, fizikai erőnlét megtartásának legegyszerűbb formája. Ülőmunka utáni felüdülés, stresszes időszakok megoldása, a természettel való egyesülés kánikulában, esőben és hóban egyaránt. Egyre inkább a saját komfortérzetem javítására szolgál. Minél idősebb vagyok, annál többet futok, és egyre kevésbé fáradok. Hiszem, hogy aki kitartó, és le tudja küzdeni a kezdeti akadályokat, saját lustaságát, egy idő után megszereti a futást és nem tud lemondani róla. Én nem mondom, hogy a rendszeres futáshoz semmire nincs szükség, mert jó futócipőre mindenképp szükséged lesz, ha sokat akarsz futni sérülések nélkül. De a többi sporttal összehasonlítva valóban a legalacsonyabb költségigényű, bárhol, bármikor űzhető. Mindenkit csak biztatni tudok, hogy próbálja meg!

Közös futások helyszíne:

Az L.M.A. Fitness előtt találkozunk.

Közös futások időpontja:

ősztől tavaszig kedden 17.30-tól , nyáron kedden 19.00-tól

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.



fb share