BSI Futónagykövet - Vásáronamény - Fejes Csilla

Név:

Fejes Csilla

E-mail:

fejes(pont)csilla(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

1979.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

A 2018-ban futott első maratonomra (SPAR Budapest Maraton) büszke vagyok, mert ahogy terveztem, percre pontosan úgy futottam 4.29 alatt. Ugyanakkor novemberben a Balatonnál futottam egy 1.59-es félmaratont, amit szintén így terveztem.

Bemutatkozó:

12 évesskorom óta futok szinte folyamatosan. Nem vagyok gyors futó, átlag 6 perces km-eket futok, de azt hosszabb távon is szeretem tartani. Évi 1200 km elég ahhoz, hogy kompenzáljam az ülőmunkát, a stresszt, kiszakadjak a bezártságból, és hatalmas élményekhez jussak a futótársakkal és magányosan futott km-ek alatt. A futás mellett sokat gyalogolok és kangoozok is. Szívesen segítek másoknak a legrövidebb táv lefutása után egy maratonig eljutni. Kellenek néha a bulifutások és a versenyek is, de a kemény résztávos edzéseket is szeretem. Keress bátran, ha tapasztalatra, vagy egy kis biztatásra van szükséged!

A futással kapcsolatos hitvallása:

A futás végigkíséri az életem, rengeteg élményt kapok általa. Sokat tanul az ember önmagáról, a teherbírásáról, a kitartásáról, erőt és magabiztosságot biztosít az élet minden területén. Mentális egészséget, és fizikai erőnlétet kapunk, ha okosan csináljuk. El sem tudom képzelni, hogy mi lenne, ha nem futhatnék!

Közös futások helyszíne:

A MOL benzinkút előtt találkozunk.

Közös futások időpontja:

ősztől tavaszig keddenként 17.30, nyáron 19.00

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.fb share