BSI Futónagykövet - Kárpáti Andrea - Békéscsaba

Név:

Kárpáti Andrea

E-mail:

karpati(pont)andrea64(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

2014.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

A tavaly fél év alatt lefutott 1100 km-emre, amely nagy akaraterőt és önfegyelmet igényelt. A munkámat hatékonyabban és kitartóbban tudom végezni. Türelmem van magamhoz és másokhoz.

Bemutatkozó:

Fuss 2014-ben 2014 km-t... erre a felhívásra kezdtem el a futást. Akkor vagyok önmagam, ha sportolhatok és ha másokat is meg tudok győzni a mozgás fontosságáról. Ez sikerült, hiszen a környezetemből sokan kezdtek el futni és azóta is rendszeresen futnak, versenyeken vesznek részt. Motiválni és motiváltnak lenni, megosztani tapasztalataimat a közösséggel, közös versenyeket szervezni ezt szeretném célul tűzni. A futás mindennapjaim része lett. Munkámból adódóan szeretem a kihívásokat, könnyen kötök barátságokat. Szeretek emberekkel foglalkozni, mindenben a maximumra törekszem. Szívesen vállalok közösségi feladatokat. Jó látni, hogy másokat is izgalomba hoz a futás, legyen az helyi, vagy országos megmozdulás.

A futással kapcsolatos hitvallása:

Imádok futni. A futás számomra öröm, energiával tölt fel testben és lélekben, tiszta gondolatokat ad. Vallom, hogy a rendszeres sportolás és az egészség összfügg egymással. Futás közben oldódik a feszültség és könnyebben megoldhatók a problémák. Pozitív életszemléletet ad. Az életem fontos része lett. Ezt az életérzést mások felé is közvetíteni szeretném.

Közös futások helyszíne:

Békéscsaba

Közös futások időpontja:

Hetente kétszer, egyeztetés a Facebook csoportban

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.fb share