BSI Futónagykövet - XXIII. kerület - Schurmann Szilvia

Név:

Schurmann Szilvia

E-mail:

schurmann(pont)szilvia(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

2007.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

A 13. Balaton Szupermaraton Félbalaton női egyéni számában 3. helyezést értem el 2020-ban. Bécs Maratonon egyéni csúcsot futottam 2024-ben (3:21:16)

Bemutatkozó:

Gyermekkorom óta sportolok, 2007 óta a futás szerelmese lettem, még teljesen zöldfülűként futottam le 2009-ben életem első Maratonját Budapesten a BSI szervezésében. Szeretném minél több embernek átadni azt az érzést, hogy mennyire szabaddá és boldoggá tesz a futás. Mindig amatőr szinten sportoltam, a futás a kedvencem. Nagyon szeretek reggelente futni, mert így biztosan jól indul a napom. Picit belekóstoltam az ultrások világába is, de hogy meg tudjam tartani a család, a munka és a sport egyensúlyát így a Maratoni táv a leghosszabb, amelyeket futok versenyeken. A közösség fontos számomra. Emberek vagyunk, vágyunk a társaságra és a futók társaságát érzem magamhoz a legközelebb, jó hallgatni a terveiket, a beszámolóikat egy-egy versenyről. Ezek a futás közbeni beszélgetések lelkileg is feltöltenek. Néha előfordulnak mélypontok egy-egy verseny előtt vagy után, ezért egy futónak szüksége van lelki támogatásra is, ha sokáig szeretne futni, vagy versenyekre járni. Nagyon fontos, hogy mindig önmagunkhoz képest érezzük azt, hogy jobbak, erősebbek és fittebbek vagyunk.  A mottóm: Soha nem adom fel!

futással kapcsolatos hitvallása:

A sport, önmagunk legyőzése olyan érzéseket szabadítanak fel, amelyek az élet más területén is erőt adnak. A sport erőt, önbizalmat és nem utolsó sorban barátokat ad. Jó érzés a futók közé tartozni, ebben a közegben érzem magam a legjobban.

Közös futások helyszíne:

Soroksár, Budapest, XXIII. kerület, Vízisport utca - Molnár-sziget

Közös futások időpontja:

Heti 2 alkalommal futás, BSI felkészítő futások, pontos időpontok a csoportban kerülnek kiírásra.

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.fb share