CÉGES NEVEZÉS 2021

A céges nevezések leadásához határidőket határoztunk meg. Az eseményeinket 2 csoportba osztottuk, amelyeket az alábbi táblázatok tartalmaznak.

Ezen határidők bevezetése a céges nevezések évről évre növekedő száma és a minél hatékonyabb kiszolgálás miatt kerül sor.

Kérjük, a nevezés leadása előtt nézzétek meg a határidőket a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett!

Átutalásos nevezés utolsó napja

csak online

36. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2021.06.30-ig

2021.07.01-től.

36. Wizz Air Budapest Félmaraton

2021.08.13-ig

2021.08.14-től 2021.08.24-ig

36. SPAR Budapest Maraton Fesztivál

2021.09.25-ig

2021.09.26-tól 2021.10.05-ig

átutalásos nevezés utolsó napja

csak online

További események

esemény előtti hét hétfő

az esemény előtt 2 héten belül

Céges nevezések leadása

A céges nevezésekre ugyanazok a sávos nevezési díjak érvényesek, mint magánszemélyekre.

A csapat minden tagja a rá eső nevezési díjat fizeti.(alap,indult már,váltótag kedvezmény)

 • Alap: Az adott határidőre szóló kedvezmények nélküli ár.
 • Diák: Ha nappalis diákigazolvánnyal rendelkezel, választhatod ezt az árat, de a jogosultsághoz szükséges érvényes diákigazolványt a rajtszám átvételkor be kell mutatnod.
 • 65 év feletti: Csak azok a nevezők látják, akiknek a megadott születési dátumuk függvényében a rendszer felajánlja.
 • Aranykártyás: Azok a nevezők látják, akik teljesítették a kritériumokat és be van náluk állítva az megfelelő hozzáférés.
 • Indult már BSI eseményen: Minden olyan nevező látja, akinek a belépett azonosítója mellett legalább egy BSI esemény szerepel már.
 • Váltótag kedvezmény:Abban az esetben, ha a csapat első tagja egyéni futó, igénybe lehet venni a váltótag kedvezményes nevezési díjat (az egyéni induló a csapat részvételért csak a váltótag kedvezmény összeget fizeti)

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • az egyéni és váltó nevezés egyidejű leadása esetén érvényes
 • kizárólag a kezdő csapattag veheti igénybe a kedvezményt

Az alábbiakban található módokon lehet leadni a céges nevezéseket:

Nevezés on-line

Kizárólag azt a nevezést tekintjük online nevezésnek, amit a nevezes.futanet.hu oldalra bejelentkezett felhasználó a nevezési folyamaton végig haladva úgy zár le, hogy azt online fizetésre alkalmas bankkártyával a fizetési felületen ki is fizeti.

On-line nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat. Ezt akkor is meg kell tenned, ha először jársz ezen az oldalon, bár van BSI azonosítód. Egyszer regisztrálsz, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat. Amint végeztél az összes nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz az OTP biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat, díjakat.

Fontos, hogy a bankkártya alkalmas legyen internetes fizetésre!

Ha a tranzakció végén azt látod, hogy Sikeres fizetés!, és rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, ez azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre.

Cég esetén a céges kapcsolattartó intézheti a nevezéseket a fiókjából, ugyanis lehetőség van adott személyes fiókjából mások nevezését is intézni. Sikeres fizetés után a személyek a megadott email címekre kapják meg a visszaigazolókat.

Figyelem!

Ha céges egyéni futó vagy csapat szeretne részt venni a Fut a cég sorozatban, nevezéskor minden esetben jelölni kell a nevezési lapon vagy űrlapon a "Fut a cég" kategóriát, és beírni a cég nevét. (alábbiakban a képen látható).

4. ábra Fut a Cég jelölése online nevezésnél.(a képre kattintva tudod nagyítani)


Online nevezés esetén a bankkártyával kifizetett nevezési díjról még az online felületen tudsz számlát kérni. Ha ezt elmulasztottad, lehetőséged van az alábbi linken a számla utólagos kérésére: [[link:]http:www.futanet.hu/cikk/13773]

Online nevezés esetén csak kártyás fizetésre (lásd: mint a netes vásárlások) van lehetőség.

Azok a cégek, akik neten neveznének, de nem fogadják el a magán kártyáról történő fizetéseket, illetve a cég nem rendelkezik saját bankkártyával, lehetőségük van Virtuális egyenlegből nevezni.

Ennek részleteiről keresd kollégáinkat a nevezes@futanet.hu mail címen!

Virtuális egyenlegből való nevezés alapfeltétele, hogy a cégnek már rendelkeznie kell a BSI eseményeken régebbi sikeres nevezésekkel és a fizetési referenciájának is rendben kell lennie.

5 fő vagy az alatti nevezések esetén csak online nevezésre van lehetőség.

Nevezés űrlapon átutalással

Csak az alábbi űrlapon küldött nevezéseket tudjuk elfogadni.Az űrlapot >>itt találod.
Ezt a nevezési lapot minimum 5 fő feletti nevezéskor tudod kitölteni. 5 fő, vagy ez alatti nevezések online módon intézhetőek.

Az űrlap egy általános kitöltendő részből és egy csatolandó táblázatból áll. A táblázatban külön fülön található az egyéni és csapat nevezés. Ezeket kell kitöltve feltölteni.

A nevezési lapot INNEN tudod letölteni.Kérjük, a lap formátumát ne változtasd meg!Ezen az űrlapon és csatoláson csak a nevezéseket tudod elküldeni, módosításokat, változtatásokat, nevezés átadásokat nem.

 • Mind az űrlapon, mind pedig a táblázatban minden adatot ki kell tölteni (beleértve a nevezési díjakat is). A hiányosan kitöltött nevezéseket nem tudjuk rögzíteni.

 • Csak az űrlap és a nevezési lap együttes beérkezésénél fogadjuk el a nevezést.

 • A hiányosan kitöltött(hiányzik a nevezési díj, nincs megadva táv ..stb nevezési lapokat visszaküldjük.

 • Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes!

 • Egy űrlapon és egy nevezési lapon kizárólag egy adott esemény távjaira nevezz! (Pl: ha a WIZZ AIR Budapest félmaratonra adsz le nevezéseket, akkor csak az egyéni félmaratont, párost és triót add meg, más esemény nevezése ne legyen benne.)

Ettől függetlenül ha több eseményre is neveznél, külön-külön leadhatod azt és egyben is utalhatod a teljes összeget.

Kérdéseidet a nevezes@futanet.hu mail címre tudod küldeni.

A nevezési díjat, banki utalással fizetheted a BSI Sport Kft. Budapest Banknál vezetett számlaszámára: 10102086-51120700-01000007 - az utalásnál a közlemény rovatba ne felejtsd el beírni a verseny nevét és/vagy a nevező(k) nevét is.

Figyelem!

 • Az utalásnak az adott sávos nevezési határidőig be kell érkeznie. Ha ez nem történik meg, a nevezési díj különbözetről új számlát küldünk)

 • Az átutalásos határidő lejárata után már csak online nevezést fogadunk el. Átutalásos számlát már nem állítunk ki.:

Átutalásos nevezés utolsó napja

csak online

36. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2021.06.30-ig

2021.07.01-től.

36. Wizz Air Budapest Félmaraton

2021.08.13-ig

2021.08.14-től 2021.08.24-ig

36. SPAR Budapest Maraton Fesztivál

2021.09.25-ig

2021.09.26-tól 2021.10.05-ig

átutalásos nevezés utolsó napja

csak online

További események

esemény előtti hét hétfő

az esemény előtt 2 héten belül

 • Azoknál az utalásoknál, ahol a nevezési díj nem fog beérkezni az esemény napjáig, a helyszíni nevezési díjakról állítunk ki számlát.

 • Számla ellenében történő fizetés csak azoknál a cégeknél lehetséges, akik az elmúlt években már neveztek nálunk és megfelelő fizetési referenciával rendelkeznek.

Az átutalások feldolgozása több napot is igénybe vehet, így a BSI visszaigazolás nem az átutalás másnapján fog érkezni. Türelmet kérünk! Visszaigazolni csak is a nevezési lap(ok) és a nevezési díj(ak) együttes beérkezése után tudunk.

GYIK

Online rendszerben regisztrálok, de a pénzt átutalással fizetem be?
Ilyen nevezési lehetőség nincs. Ha az online nevezés a folyamat végén nem zárul le fizetéssel a regisztráció éjfélkor törlődik.

Honnan tudom letölteni a céges nevezési lapot?

INNEN

Hol találom a céges nevezési űrlapot? >>ITT

Több egyéni induló személyt is nevezhetek egy nevezési lapon?

Igen, a céges nevezési lapon erre is van lehetőség.

Ha online nevezek, az átutalásnak számít?
Nem, az online nevezés leírásához kattints IDE

Mit kell beírni az utalás közleményébe?
Az esemény nevét és a résztvevők/cég nevét.

Az átutalt céges nevezésről, hogy kapok visszaigazolást?
A nevezési díj és a nevezési lap együttes beérkezése után dolgozzuk fel és igazoljuk vissza a nevezéseket a megadott e-mail címekre. Ez több napig is eltarthat.

Hogy tudok számlát kérni a befizetett összegről?
Az űrlapon meg tudod jelölni, hogy kérsz -e számlát illetve azt, hogy teljesítés után vagy előtt kéred.

Több nevezés leadásakor kell írnom bontást a nevezési díjakról? A nevezési lap tartalmaz nevezési díjak oszlopot. Ennek összessége adja az utalandó díjat. Ezt az összeget kérjük az űrlap megfelelő sorában is tüntesd fel. Ha nincs kitöltve nevezési díj, akkor a nevezési lap érvénytelen.

Egy nevezési lapon nevezhetek több eseményre? Nem. Egy nevezési lapon csak egy esemény távjaira tudsz nevezni. Ha több eseményre szeretnél nevezéseket leadni, azt másik űrlap és nevezési lap kitöltésével tudod megtenni.

Akár egy embert is tudok cégesen nevezni? Nem. Minimum 5 fő nevezését tudjuk elfogadni. Ha ennél kevesebb személyt szeretnél nevezni, megteheted online rendszerünkön keresztül.fb share