Gurulj te is a hello Bringással!

Bringásként bizonyára tisztában vagy azzal, hogy a kerékpározás milyen élményeket és előnyöket tartogat, és azt is látod, hogy napjainkban egyre többen választják a kerékpározást szabadidős vagy közlekedési célból. A növekvő népszerűségből adódóan nagyobb eséllyel történhet baj is, és ha bringára ülsz, akkor érdemes bizonyos kockázatokkal számolnod.

A baj ott kezdődik, amikor a járgányodat eltulajdonítják, vagy lezúzod egy autó tükrét, esetleg baleset miatt kórházba kerülsz, és plusz kiadásaid lesznek, melyek megterhelhetik a pénztárcádat. Ugyanakkor enyhítheted az anyagi kárt egy megfelelő biztosítással. A hello Bringás kerékpár és roller biztosítások pont az ilyen váratlan helyzetekben lehetnek hasznosak.

A vagyonbiztosítást akkor javasoljuk neked, ha lopástól, részlopástól, szabadtéri lopástól, baleset közbeni sérüléstől, vagy elemi kártól (pl. viharban megsérül) félted a bringád vagy rollered. Ezt igénybe veheted hagyományos és elektromos bringára vagy rollerre is, melyeket a KRESZ nem motor vagy segédmotoros kerékpár kategóriába sorol, és értékük nem haladja meg a 2,5 millió Ft-ot.

Saját magadat is biztosíthatod arra az esetre, ha saját vagy bérelt járműveddel közlekedve kerékpározás, rollerezés közben történik veled baleset. A felelősségbiztosítás pedig akkor lesz hasznodra, ha bringázás vagy rollerezés közben másnak kárt okozol.

A vagyon-, baleset-, és felelősségbiztosítást külön-külön, de kombinálva is igényelheted, ráadásul teljes mértékben digitális a díjkalkuláció, a szerződéskötés és a kárbejelentés is.

Ráadásul, a HELLOTISZATO10 kuponkóddal most 10% kedvezményt is kaphatsz. A részleteket keresd ezen az oldalon.

A hello csapata remek hangulatú tekerést kíván mindenkinek, aki a 17. Tour de Tisza-tó eseményen elindul. A tókerülés egy remek lehetőség minden kerékpáros számára, hogy részt vegyen egy lenyűgöző szépségű tájon áthaladó bringatúrán, ahol a közösségi élmény mellett lehetőség van egyéni teljesítménycélok elérésére is.fb share