Helló 2021! - eseményinformáció

| Eredménylista | Időpont | Távok | Helyszín | Korhatár | Korcsoport | Nevezés - díjak | Rajtszám | Táv teljesítése | Szintidő | Teljesítés igazolása | Eredmények, díjazás | Egyéb tudnivalók

A Helló 2021! egy olyan eseménysorozat, ahol úgy mérheted össze a formádat másokkal, hogy nem is találkozol a sportoló társakkal.
Mindössze 4+1 lépés, ilyen egyszerű a részvétel:
1. Nevezz be a választott versenyszámra a BSI online felületén
2. Fusd, gyalogold vagy bringázd le a távot a megadott időszakban
3. A teljesítést rögzítsd, az eredményt töltsd fel a honlapra
4. Az eredménylistából töltsd le és/vagy oszd meg Facebookon az okleveledet, és a választott nevezési csomagtól függően várd a postást az ajándékokkal.
+1. Kövesd és tartsd be a járványhelyzettel kapcsolatos ajánlásokat és a vonatkozó kormányrendeletek előírásait.

Helló 2021! időpontok

Helló Tavasz! - 2021.02.18-03.16. 12:00 óráig
Helló Nyár! - 2021.05.20-06.14. 12:00 óráig
Helló Ősz! - 2021.09.09-10.04. 12:00 óráig
Helló Tél! - 2021.12.01-01.05. 12:00 óráig

Helló 2021! távok

Három sportágban, különböző távokon, egyénileg teljesíthető az esemény: futás, gyalogtúra, kerékpár:

távok:

  • futás: 42 km, 30 km, 21 km, 10 km, 5 km, 3 km
  • kerékpár: 200 km, 100 km, 50 km, 25 km, 15 km
  • gyalogtúra: 50 km, 30 km, 15 km, 5 km

Helló 2021! helyszín

A helyszín szabadon választott.

Helló 2021! korhatár

A félmaraton távon csak az adott évszak első teljesítési napján 12. életévüket már betöltöttek vehetnek részt (12 évesek vagy idősebbek).
A 30 kilométeres távon csak az adott évszak első teljesítési napján 16. életévüket már betöltöttek vehetnek részt (16 évesek vagy idősebbek).
A maraton távon csak az adott évszak első teljesítési napján 18. életévüket már betöltöttek vehetnek részt (18 évesek vagy idősebbek).

Helló 2021! korcsoport

A több napig tartó eseményeknél az esemény első napját (2021.12.01.) használjuk a kategóriák (és a korhatár) meghatározásánál.

Helló 2021! nevezési díjak

Helló 2021! távjainak nevezési díja

Nevezési határidők:
Helló Tél! - 12.01 - 01.04.

Nevezési díjak (távtól és sportágtól függetlenül egységesek)

Alap
(Ft/fő)

Spuri Aranykártya /
Futóklub
(Ft/fő)

választott sportág és táv éremmel

3900

3500

fejpánt is vásárolható

1000 Ft/db


Helló 2021! nevezés módja

Nevezés csak online lehetséges a BSI online nevezési felületén minden évszakra csak a teljesítés időtartama alatt:
Helló Tél! - 2021.12.01-2022.01.04. 23:59-ig

Az esemény nevezési díját a BSI-nél lévő egyenlegedből/creditedből is be tudod fizetni, ha korábban visszaléptél egy versenyünktől vagy érvényes nevezésed volt valamelyik törölt versenyünkre. Az egyenlegből/creditből másokat is tudsz nevezni. Online nevezéskor először automatikusan az egyenleged/credited kerül felhasználásra a fizetés során.

Helló 2021! nevezési díj tartalma

A nevezési díjak tartalma:

  • letölthető egyedi, névre szóló rajtszámot
  • tájékoztató jellegű eredménylistát
  • letölthető, Facebookon megosztható oklevelet
  • a választott nevezési díjcsomagtól függően érmet vagy érmet+fejpántot kap ajándékba, amit a nevezéskor megadott magyarországi címre postázunk
  • 21,26% ÁFA-t

Helló 2021! visszalépés

A virtuális versenyszámoktól nem tudsz visszalépni, ha nem teljesíted a választott távot, a nevezési díjadat nem írjuk jóvá az egyenlegedben.

Helló 2021! rajtszám

Kötelezően viselendő rajtszám nincs, de ha szeretnéd kicsit versenyhangulatban érezni magad, kattints a rajtlistára, keresd meg magad, és a lista jobb oldaláról töltsd le, nyomtasd ki és tűzd magadra a rajtszámodat.

Helló 2021! táv teljesítése

A teljesítést minden évszakban a meghirdetett teljesítés első napján kezdheted. Nevezni ráérsz a teljesítés után is. Fontos, hogy az eredményedet csak érvényes nevezés birtokában tudod feltölteni.
A választott távot egy szakaszban, egy méréssel kell teljesítened.
Ha hosszabbat teljesítesz, akkor a nevezéskor választott távodnál állj meg egy pillanatra, készíts egy fotót az órádról, alkalmazásképernyőről, majd fuss tovább. Így lehet egy pontos a teljesítési időd.

Helló 2021! szintidő

Nincs, itt nem kell félni a záróbusztól.

Helló 2021! teljesítés igazolása

Töltsd fel az eredményed az eredménybeküldő felületen legkésőbb 01.05-én délig.
Ha a téli esemény ideje alatt (12.01-01.05.) többször is teljesíted a választott távot, kérünk, hogy a legjobb eredményedet töltsd fel, mivel a feltöltés után módosítani már nem lehet.

Az eredmények feltöltéséhez a következő adatokat kell megadnod:
- Név
- E-mailcím
- Nevezésazonosító (a nevezési visszaigazolóban találod)
- Rajtszám (a nevezési visszaigazolóban találod)
- Választott táv
- Teljesítési idő
- Táv teljesítésének igazolása

A teljesítést kétféleképpen igazolhatod (választható):
1. egy NYILVÁNOS edzéslink megadásával (pl. Strava). Ne félj, az edzést nem tesszük közzé sehol, csak az ellenőrzés miatt van rá szükség.
2. egy fotó feltöltésével, ami a teljesítés adatait (táv és futott idő) tartalmazza. A fotó készülhet pl. a telefonod kijelzőjéről, az edzésalkalmazás adataival, az órád számlapjáról, a futópad kijelzőjéről. A lényeg, hogy egyértelműen látható legyen rajta a teljesített táv és teljesítési idő. Ne félj, az fotót nem tesszük közzé sehol, csak az ellenőrzés miatt van rá szükség.

Helló 2021! eredmények, díjazás

Az eseménynek nincs díjazása, a teljesítőkről egy tájékoztató jellegű eredménylista készül.
A téli esemény kapcsán a megadott határidőig (január 5-én délig) beérkezett adatok alapján a tájékoztató jellegű eredménylistákat várhatóan január 7-én délutántól folyamatosan töltjük fel. Ha a határidőig nem töltöttél fel eredményt, esetleg nem találod magad a listán, vagy valami hibát veszel észre, azt kérjük jelezd január 9-ig az eredmenylista@futanet.hu címen.
A beérkező leveleket január 10-én egyben dolgozzuk fel. Ezek az eredmények a végleges eredménylistán január 11-én fognak megjelenni.

Az eredménylista az önkéntesen megadott eredmények alapján készül, nem ellenőrzünk minden megadott időt, de bármelyiket kontrollálhatjuk a feltöltött igazolások alapján. A nyilvánvalóan irreális eredményeket nem jelenítjük meg a listában. Minden résztvevő saját maga vállal felelősséget az általa megadott adatok pontosságáért.

Azok részére, akik érmet vagy érmet és fejpántot rendeltek, várhatóan február elején postázzuk a nevezéskor megadott magyarországi címre. Kérjük olyan címet adj meg, ahol megtalál a postás/futár és át tudod venni a csomagot.

Helló 2021! egyéb tudnivalók

Ha kérdésed van a nevezéssel, eseménnyel, lebonyolítással kapcsolatban, csak a nevezes@futanet.hu címen keress minket, a koronavírus járvány alatt a BSI nevezési irodája zárva tart, más elérhetőségeken nem érsz el minket.

Ha a teljesített és igazolt táv rövidebb a választott távnál, az eredmény nem jelenik meg az eredménylistában.
Ha a teljesített táv hosszabb a választott távnál, nem kell a teljes teljesítési időt megadnod, elég a választott távnak megfelelő résztáv részidejét. Ha hosszabbat teljesítesz, mint a táv, amire neveztél, kérjük rögzítsd két szakaszban az edzést vagy állítsd meg egy fotó erejéig az órát/alkalmazást és csak a versenytávhoz tartozó időt és igazolást töltsd fel az eredménybeküldő felületen.
GPS-es eszközzel teljesítés esetén győződj meg róla, hogy induláskor és menet közben is aktív-e a műholdas kapcsolat.
A versenyszámokban nincs kerekesszékes, handbike kategória.
A táv teljesítése egyénileg történik, a frissítést is magadnak kell megoldanod, gondolj rá, hogy legyen nálad elég folyadék, egyéb energiapótló.
Mobiltelefon legyen nálad a teljesítés ideje alatt, hogy probléma esetén tudj segítséget hívni. Ez nem egy szokásos BSI esemény, itt nincs egészségügyi biztosítás, orvosi felügyelet, a sportolás közben felmerülő helyzeteket egyedül kell megoldanod.
NEM AJÁNLOTT a sportolás közben a külvilág zajait tompító bármilyen zene- vagy egyéb lejátszót egyszerre mindkét fülükbe dugva hallgatni, használni.
A BSI szervezési okok miatt fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.
A BSI fenntartja az időpontváltoztatás jogát.
Figyelmeztetés minden résztvevőnek!

Helló 2021! járványügyi tudnivalók

A virtuális esemény időtartama alatt kérjük tartsd be az aktuális és vonatkozó kormányrendeletekben foglaltakat a szabadtéri testmozgással, távolságtartással, védőfelszerelések viselésével kapcsolatban.

TÁMOGATÓ
EMMI logó TÁRSSZPONZOR
PARTNER

fb share