Jótékonyság - Helló, Tavasz! - 2022

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A Helló, Tavasz! versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt támogathatod adományoddal:

Trizoli Jótifuti Egyesület támogatása

Az egyesület célja, hogy fogyatékkal élők számára teremtsen lehetőséget a közös sportoláshoz. Ezt események szervezésével, eseményeken való közös részvétellel és az ehhez szükséges eszközök megvásárlásával teszik. Fontosnak tartják, hogy az érintett családok minden tagja átélhesse az általuk teremtett sport- és közösségi élményeket.2022-ben egy speciális, könnyített kerekesszék és egy pedelec meghajtású, kerekesszéket szállító kerékpár beszerzése a céljuk.

Támogasd a Trizoli Jótifuti Egyesületet!>>>>

TÁMOGATÓ
EMMI logó TÁRSSZPONZOR
PARTNER

fb share