Így készül a Szentkirályi a Telekom Vivicittára

Idén először várja ásványvíz a versenyzőket a Telekom Vivicittá Városvédő Futás frissítőállomásain. A verseny hivatalos ásványvize, a Szentkirályi Ásványvíz #Fuss neki! nevű programja keretében is segít követőinek, hogy elérjék céljaikat, és felkészüljenek az általuk választott távra.


Három szerencsés versenyző felkészülését Korompay-Túróczi Réka hosszútávfutó, triatlonista, a Szentkirályi futónagykövete is segíti, az edzés első lépéseitől egészen a célvonalig.

A Szentkirályi futócsapat tagjai között van, aki most ismerkedik meg a futás szépségeivel és a Telekom Vivicittá lesz az első nagy megmérettetése, és van, aki versenysportolóként igyekszek majd még jobban teljesíteni és az időeredményén javítani. A csapathoz csatlakozott Fehér Balázs, a Carbonfools énekese is, aki a többiekkel közösen, a 10 km-es távra készül a Szentkirályi színeiben.

A csapat tagjainak felkészülését a Szentkirályi Ásványvíz Facebook és Instagram oldalán követhetjük nyomon, ahol további érdekes és hasznos információkkal, és játékokkal is várnak.fb share