Legyen egyedi befutóérmed!

Tedd egyedivé az Intersport Terepfutáson kapott befutóérmed helyszíni sorban állás nélkül! Rendelj a neveddel és a befutóidőddel gravírozott érembetétet online, mi pedig elpostázzuk neked az eseményt követő hetekben!

A nevedet és a befutóidődet egy kis méretű, öntapadós műanyag táblára gravírozzuk. A táblácska pont beleillik az érem hátulján e célra kialakított mélyedésbe. Nem kell futás után pénzt keresgélned, a helyszínen sorba állnod és várnod az érem elkészültére, vagy utólag elküldeni vésetni. Mi elkészítjük és elpostázzuk neked a betétet. Amikor megérkezik, csak felragasztod az érmed hátuljára, és máris kész a személyes emléked a teljesítményedről.

A betét megrendelhető online vagy személyesen a BSI nevezési irodájában nyitvatartási időben, illetve az esemény helyszínén, a BSI Információs standjánál.

A betét ára postázási költséggel együtt 1500 Ft, Spuri Aranykártyával 1300 Ft.
Megrendelési határidő: november 4.

Megjegyzés a megrendeléshez:
Az érembetétet elsőbbségi postai küldeményként adjuk fel arra a címre, amely az adatbázisunkban szerepel. Az online megrendeléskor csak akkor töltsd ki a postacímre rákérdező mezőt, ha ettől eltérő címre szeretnéd kérni.NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
EMMI logó TÁRSSZPONZOR
Mckinley_logo cornexi_logo MÉDIATÁMOGATÓ
szuperinfo DIÉTA

fb share