Jótékonyság a 15. Intersport Túranap és Terepfutáson

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 15. Intersport Túranap és Terepfutás versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

Segítsd a Magyar Barlangi Menőszolgálatot!

A Magyar Barlangi Mentőszolgálat a barlangokban és egyéb nehezen megközelíthető helyen megsérült, bajba jutott emberek -turisták, siklóernyősök, terepfutók- mentésére, számukra szakszerű elsősegély nyújtására alakult 1961-ben. 60 év és több mint 500 megmentett élet.

Segíts, hogy folytathassák!>>>

Viszonozd az erdő jóságát!

Ha az Intersport Terepfutó- és Túranapra nevezel, akkor lehetőséged van arra, hogy egy (1500 Ft), vagy több (a + jellel többszörözhetsz) facsemetét is a kosaradba rakj, amit az Erdészet munkatársai a lehető legjobb helyen fognak elültetni, gondozni és ápolgatni, hogy ezzel is sokszínűbb és gazdagabb legyen az erdő, amit annyira szeretünk.

Segítsd az erdő megújítását!

Legyen új padlózat a Csillaghegyi Általános Iskola tornatermében!

A Csillaghegyi Általános Iskola kezdetektől rajt és cél helyszíne az Intersport Túranap és Terepfutásnak. A családias hangulatú eseménynek jó házigazdája a suli. Ezt a kedves vendéglátást viszonozhatod most, ha támogatásoddal hozzájárulsz az iskola tornatermének -rég esedékes- padlózat cseréjéhez.

Támogasd a tornatermi padlózat cserét!

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
VÉDNÖK
TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo natur zitrone PARTNER

fb share