Jótékonyság a Kékes Csúcsfutáson -2022

Már nevezéskor lehetsz jótékony futó!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A Kékes Csúcsfutás versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat is támogathatod adományoddal:

Támogasd a Mátrafüred-olvasókönyv megjelenését!

A jubileumi 25. Kékes Csúcsfutás alkalmából egy helyi, mátrafüredi támogatandó célt kínálunk nektek.
A Mátrafüredért Természetvédelmi és Turisztikai Alapítvány ebben az évben egy Mátrafüred-olvasókönyv kiadását tervezi "Benepusztától - Mátrafüredig" címmel. A monográfia jellegű, hiánypótló kiadványban a település-, és oktatástörténet, az erdészet és turizmus története, nevezetes mátrafüredi családtörténetek mellett archív és friss fotók kapnak helyet mintegy 300 oldalon.
A Kékes Csúcsfutás az elmúlt 25 évben része lett a település életének. Eseményünket és annak résztvevőit befogadta Mátrafüred, most itt az alkalom, hogy viszonozzuk vendégszeretetüket.

Támogasd a kiadvány megjelenését!>>>>

Segítsd a Magyar Barlangi Menőszolgálatot!

A Magyar Barlangi Mentőszolgálat a barlangokban és egyéb nehezen megközelíthető helyen megsérült, bajba jutott emberek -turisták, siklóernyősök, terepfutók- mentésére, számukra szakszerű elsősegély nyújtására alakult 1961-ben. 60 év és több mint 500 megmentett élet.

Segíts, hogy folytathassák!>>>

NÉVADÓ SZPONZOR
VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo MÉDIATÁMOGATÓ
PARTNER

fb share