VIII. Jogi Fórum Kupa

A 26.K&H mozdulj! félmaratonváltó keretében nyolcadik alkalommal hívjuk külön versenyre a jogászokból, jogi területen dolgozókból álló 3 fős futócsapatokat, meghirdetve számukra a

JOGI FÓRUM KUPÁT

Versenyünkkel lehetőséget kínálunk a jogi területen dolgozóknak arra, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

Versenykiírás
A verseny időpontja: 2020. június 7. vasárnap
RAJT/CÉL: Népliget, Soós Miksa sétány
A félmaratonváltó 13 órakor rajtol.

A Jogi Fórum Kupa 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít.

Kategóriák: a Jogi Fórum Kupában férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés a Jogi Fórum Kupára: A www.futanet.hu oldal "Nevezés" legördülő menüjében szereplő módokon. Az előzetes online nevezés határideje: június 4. csütörtök éjfél

A kitöltött nevezési lapra rá kell írni: "Jogi Fórum", online, vagy e-mailben történő nevezéskor a megjelölt rovatban kell ezt feltüntetni, e-mailben való nevezéskor a levélben kell jelezni. Csak az így beérkezett, teljes körűen kitöltött nevezéseket tudjuk figyelembe venni a külön értékelésnél. Utólagos helyesbítésre nincs mód.
(Az a csapat, amelynek tagjai közül legalább ketten, illetve négyen egy cégnél, intézménynél is dolgoznak és a nevezési lapon, vagy az online nevezési felületen jelöli a Fut a cég kategóriát, a Jogi Fórum Kupa mellett a Fut a cég kategóriában is értékelésre kerül.)

Nevezési díjak az ITT >>>> található díjtáblázat szerint.

Eredménylista: A Jogi Fórum Kupára nevezett csapatok szerepelnek az összetett eredménylistában és a külön elkészített kategóriánkénti listában is. A kategória eredményeket június 10-én jelentetjük meg a honlapunkon.

Külön értékelés és díjazás a szakmai bajnokságon

A Jogi Fórum Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A külön díjazására nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, amelyre mindkét versenyszám I-VI. helyezett csapatát meghívjuk. Itt mindkét táv I-III. helyezett férfi és női csapatai serleget kapnak, a IV-VI. helyezett váltók pedig csapatnévre szóló oklevelet vehetnek át.

Bővebb információ a szakmai bajnokságról: lakatos.istvan@futanet.hu , 20/375-1829

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó KIEMELT TÁRSSZPONZOR
Telekom 2013 TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo MÉDIATÁMOGATÓ
szuperinfo DIÉTA PARTNER
maxballon

fb share