Elindult a 3. Békés megye futás

Szerda reggel 9 órakor Békéscsaba főteréről elindult a 3. Békes megye futás. Az esemény Békés megye 44 települését érinti, ez 11 nap alatt 518 lefutott kilométert jelent.


A 10 napon át tartó esemény célja, az egészséges életmód, a mozgás, ezen belül a futás népszerűsítése. A részvétel ingyenes, bárhol lehet csatlakozni, részletek itt.

Tóth László, a "Futás Hírnöke" (békéscsabai BSI Futónagykövet) a rajt előtt ezt fogalmazta meg a facebookon: "Egy kis izgalom azért van, nem lámpaláz, csak annyi amennyi kell. Fel vagyok pörögve, pedig lassan aludni kellene. De még nem megy. Tudom hogy nagy élmény lesz, már hogy ne lenne, mikor együtt futhatok sok nagyszerű régi és új futótársammal és tudjuk, hogy nagyszerűbb dolog nincs ennél. A közösségi futások mindig nagy élményt adnak, ez az egyik legfontosabb eleme az eseménynek. Fussunk közösen, mutassuk meg milyen nagyszerű dolog ez, lássanak minket minél többen. Vigyük el a futás hírét, mindenfelé a megyében, hogy mozogni, futni jó és kell!"fb share