Lendület, frissesség, egyenesen a jégkorszakból!

Minőségi ételek, ruházat, kiegészítők... halljuk egészségtudatos embertársainktól. Ha már ennyire fontos a minőség, miért maradna ki a felsorolásból létünk alappillére, a víz?


Az az ásványvíz, mely a levegő után a második legfontosabb feltétele az életnek vagy, ahogy a Verde szlogenje mondja: "Életed része". Lássuk, mi áll a szlogen mögött!

Egyenesen a jégkorszakból
Az utolsó jégkorszak idején összegyűlt, majd a külvilágtól elzárt rétegből nyert Verde ásványvízben szinte minden megvan, amire szervezetünknek a nap folyamán szüksége lehet: ásványi anyagokra, nyomelemekre, mindez kitűnő ízvilágú, természetes vízben oldva. A Verdének sikerült megőriznie mindazt, amit az ősidők tartogatnak a ma emberének: frissességet, lendületet és kapcsolatot a természettel.

Mindig kéznél
A Verde kétféle kiszerelésben - 1,5 l és 0,75 l-es -, széndioxiddal dúsított és mentes változatban kapható a SPAR-ban. A 0,75 literes formatervezésénél a sportos megjelenésen túl fontos szempont volt a praktikusság, így könnyedén elfér egy kézitáskában vagy épp a hátizsákban, az edzőcipők mellett.

Kóstoljátok meg e kitűnő szomjoltót... egyenesen a jégkorszakból!fb share