Megújult a SPAR Verde ásványvíz!

Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen a minőségi ásványvíz fogyasztása, ehhez kínál remek alternatívát a SPAR Verde ásványvíz.


A polcokon új címkével megjelenő ásványvíz a Somogy-Tolnai dombság szívében lévő Somogyvár 15 ezer éve érintetlen vidékéről származik, a Pannon vízadó rétegből. Az utolsó jégkorszak idején összegyűlt, majd a külvilágtól tökéletesen elzárt rétegből nyert ásványvízben minden megvan, amelyre szervezetünknek a nap folyamán szüksége lehet. Gazdag ásványi anyag és nyomelem tartalma mellé kitűnő íz párosul. A különösen kellemes szénsavmentes változat pH-értéke 7,4.

A SPAR Verde kétféle - 1,5 literes és 0,75 literes - kiszerelésben kerül az üzletekbe. A nyári forróságban sokkal praktikusabb a 0,75 literes palack a szokványos fél literesnél, hiszen gyakran megesik, hogy kevés fél liter víz, viszont ez a méret még könnyedén elfér bárhol.

A SPAR Verde ásványvíz - amely kizárólag a SPAR-csoport üzleteiben kapható - folyamatosan kedvező áron érhető el, ugyanakkor mind minőségében, mind megjelenésében felveszi a versenyt a magasabb árfekvésű, márkázott ásványvizekkel is.fb share