Köszöntünk a Wizz Air Budapest Félmaratonon!


Ez a verseny az év egyik legjobban várt futóeseménye, ami nem véletlen! Budapest utcáin futva ugyanis olyan nem mindennapi élményben lehet részed, amit sehol máshol nem élhetsz át.
Köszönhető ez többek között a város szívében, világörökségi helyszínek mentén elhaladó útvonal páratlan panorámájának, a több ezer versenyzőt folyamatosan buzdító lelkes szurkolónak és zenekaroknak, valamint annak a különleges hangulatnak, ami több száz országból csábítja ide a résztvevőket minden évben.
Tapasztald meg a WIZZ-élményt! Legyen szó az első félmaratonodról, vagy éppen egy kitűzött új egyéni csúcs eléréséről, a közösség támogatása téged is biztosan előrevisz majd a célig.
Úgy érzed, hogy egyéniben még nem állsz készen a távra? Akkor indulhatsz akár párban vagy trióban is, vagy benevezhetsz a klasszikus 10 kilométerre. Ha pedig csupán az élményt szeretnéd átélni, akkor válaszd a Lágymányos-kör 2,3 kilométeres útvonalát.
A Wizz Air Budapest Félmaraton sokkal több egy szimpla futóversenynél. Legyél részese te is a futás ünnepének, és találkozzunk a rajtnál!fb share