Jótékonyság a futás ünnepén - 2015.

A BSI 2008. óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek következetes munkája és persze a Ti segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.
A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Fussunk, mint állat!

A 2012-ben alakult Állatmentő Szolgálat Alapítvány aktivistái évek óta szívvel-lélekkel segítik a bajba jutott állatokat-hatékonyan és gyorsan tudnak fellépni a segítségre szoruló,bajba jutott,sérült,balesetes,vagy hanyagul tartott állatok érdekében.Oktatási programjukkal a jövő generáció felelős állattartásra való nevelését szolgálják.A "Fussunk mint állat!" jótékonysági futói ezen célok,mentések finanszírozására gyűjtenek.

Lépj velünk a sikeres roma integrációért!

A BAGázs Közhasznú Egyesület a bagi cigánytelepen dolgozik 2011 óta önkéntesek bevonásával, az ott élők társadalmi beilleszkedéséért. Október 11-én a Flora Maratonstafétán telepiekkel, BAGázsos önkéntesekkel és külsős támogatókkal állunk majd újra rajthoz, vegyes csapatokban. Célunk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a roma kérdéssel kapcsolatban az összefogásra szükségességére. Ehhez a "mozgásba hozás", a futás lendülete kiváló apropót kínál.
CSATLAKOZZ, TÁMOGASS! >>>

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2015-ben a Bátor Tábor 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogad, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. A jótékony futók célja, hogy 10 millió Ft-ot gyűjtsenek össze a Bátor Tábor számára. Egyéni futók és csapatok is rajthoz állnak, közöttük a kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok öttusázó Gyenesei Leila. Szurkolótáborukhoz idén különleges vendégek csatlakoznak: a Bátor Tábor-os gyerekek és családok az útvonal több pontján bíztatják az ő élményeikért küzdő jótékony futókat.

ISMERD MEG AZ ÉLMÉNYKÜLÖNÍTMÉNYT 2 PERC ALATT >>>>

CSATLAKOZZ HOZZÁJUK!>>>

Sok kicsi - sokra megy! - Csemete Alapítvány

A Csemete Alapítvány 2009 óta segíti a Sztehló Gábor Gyermekotthonokban élő, halmozottan sérült gyermekek, fiatal felnőttek fizikai és szellemi fejlődését. Célja színt, örömöt vinni a kisgyermekek életébe, és mozgalmas, izgalmas élményeket nyújtani számukra így segítve társadalomba integrációjukat is. Most egy speciálisan átalakított gépjárműre gyűjtünk, mely alkalmas a kerekes székes gyerekek eljuttatására az életminőségüket javító terápiákra és sport foglalkozásokra.

Lépj be Te is a Team Heart csapat tagjai közé >>> - légy jószívű futó!

Fuss a beteg gyerekek álmaiért!

A Csodabogak futói az életveszélyes betegséggel kezelt gyerekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványt támogatja azzal, hogy egy-egy kisgyermeknek erőt adva a gyógyuláshoz, örömet szereznek az álmaik megvalósításával. Fussunk együtt a Csodabogarakkal , hogy minél előbb meglegyen Botond videokamerája, Tibi szintetizátora, Zsuzsi laptopja Krisztián és Martin telefonja!

Futás a Gyermekrohamkocsiért

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők, kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. A Gyermekrohamkocsi az ország egyetlen "mobil gyermek intenzív osztálya", amely a 16 év alatt több mint 35.000 alkalommal segített a beteg gyermekeken az Országos Mentőszolgálat kötelékében. Az alapítvány jelenleg az újonnan átadásra kerülő Gyermekmentési és Oktatási Centrum létrehozásáért gyűjt, amely helyet ad az új Gyermekrohamkocsinak és mentőállomásnak.
Legyél Te is a Gyermekrohamkocsi jó ügyének nagykövete és gyűjts adományokat, hogy közösen tehessünk a hazai sürgősségi gyermekmentésért!

További információk:CSATLAKOZZ! >>>

Nárcisz futókör - Minden perc értékes!

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörbe, fuss velünk és gyűjts adományt a gyógyíthatatlan rákbetegek méltó ápolására. Élsportolók -Szabó Gabi, Tóth Dávid, Szalai Tamás kajakozók és Elekes Szilvetszter evezős- is támogató futóik között

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A PÁLFERISEK IS FUTNAK ÉS GYŰJTENEK

A két éve működő Pálferi Karitász négy tagja többek között azért fut a 30. SPAR Budapest Maratonon, hogy megvalósuljon egyik álmuk és elindulhasson gyerekekhez szóló környezeti nevelési programjuk. Ha Te is szívesen segítenéd ebben a környezet-, természet-, és állatvédelemmel foglalkozó Karitász Zöld Hiúz csapatát, támogasd adományoddal a tervezett programot: 17000019 – 16105977 (A közleménybe kérjük, írják be: ZÖLD HIÚZOK). Köszönjük! Pálferi Karitász

Tudj meg rólunk többet ! >>>

A nevetés gyógyít

A Piros Orr Alapítvány bohócdoktorai játékokkal, zenével enyhíti a betegek szorongását, fájdalmát, hozzásegítve őket egészségük és jó kedélyük visszanyeréséhez. 27 képzett bohócdoktor 12 gyermekkórház betegeit látogatják heti rendszerességgel. A SPAR Budapest Maratonon a Piros Orrért futó követek 1,5 millió forint összegyűjtésére vállalkoznak, mely 1000 súlyosan beteg gyermek felvidítását teszi lehetővé a Szent László Kórházban.

TÁMOGASD KÖVETEIKET >>>>

A mozgás öröme legyen mindenkié!

A Suhanj! Alapítvány célja megosztani a mozgás örömét látás- és mozgássérültek társainkkal több sportágban. Törekvésük saját eszközpark kiépítse és folyamatos bővítésére. OKtóber 10-11-én is találkozhatsz velük a "Suhanj!" sátorban, megismerheted aktivistáikat akik szívesen tájékoztatnak idei terveikről. És persze támogatóként, szimpatizánsként hozzájuthatsz az immár klasszikusnak nevezhető "Suhanj-kék" futómezhez, kiegészítőkhöz is.

LEGYÉL TE IS SUHANGYAL!>>>

Fuss az UNICEF Csapattal és ments életeket!!

Az UNICEF ott segít, ahol a probléma forrása van. Segíts, hogy ne a menekülés legyen az egyetlen út! Az UNICEF világszerte helyben segít, ahol a gyermekek nincsenek biztonságban, ahol jogaik súlyosan sérülnek, hogy ne kelljen elhagyni otthonukat. Ma a világon Szíria az egyik legveszélyesebb hely egy gyermek számára. Az UNICEF öt éve segít a helyszínen, ahol a polgárháború 5,6 millió gyermek életét veszélyezteti. Értük futunk. jelentkezz Te is!

CSATLAKOZZ AZ UNICEF CSAPATHOZ!>>>

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Szijjarto Balog simicskó_honvédelmi drlang Varga TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
coca cola testebreszto 2011 actimel Nestle logó KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol origo TÁRSSZPONZOR
Telekom 2013 wizzair_2015 Magnosolv új kőrös tej MÉDIATÁMOGATÓ
szuperinfo life joy logo Diéta és Fitnesz player.hu bien.hu men PARTNER
Szépalma logó maxballon

fb share