Művészi póló a Telekom Vivicittán

Művészi grafikával díszített póló a Telekom Vivicittá 2017-es nevezőinek.

Nevezz a Telekom Vivicittá megfelelő távjaira, és Te is megkapod a verseny egyedi, emblémázott pólóját, melyet idén egy kivételes grafika is díszít.


Kattints a képre, és nézd meg nagyban!
A félmaratonisták futómezét itt tudod megnézni!

A Telekom Vivicittá idei pólóján a hátoldali grafika egy autista fiatal, Varga Máté munkája alapján készült. Máté az Austistic Art közösségének tagja. E közösség autista alkotóművészeknek nyújt lehetőséget a kibontakozásra. Az Autistic Art keretei között folyó művészi munkát stratégiai partnerként a Magyar Telekom segíti.

Az alapítvány az elkészült művészi alkotások értékesítésével, szervezett aukcióival civil fenntartású, autistákat ellátó lakó- és családias otthonok fennmaradását igyekszik támogatni, hogy az érintett, autizmussal élők emberhez méltó körülmények között élhessenek.

A Telekom Vivicittá vasárnapi távjainak nevezési díja technikai futómezt tartalmaz, a szombati távok indulói kényelmes viseletű pamutpólót kapnak. A grafika minden esetben megegyezik, kivéve a félmaratoni távra nevezők pólóit, melyen a Félmaraton felirat is szerepel.

A versenyen az alábbi távok nevezési díja tartalmaz pólót vagy futómezt: Félmaraton, Félmaraton párban, Városvédő Futás, Midicittá, Minicittá, 3*2 km-es váltó, Gyaloglás (csak kollektív nevezés esetén).

Nevezz a kedved szerinti, illetve a felkészültségednek megfelelő távra, és legyen neked is művészi a futópólód!fb share