Nevezési kedvezmények

Spuri Aranykártya Program | Futóklub kedvezmény | Diákkedvezmény | 65 év felettiekre vonatkozó korkedvezmény | Váltótagkedvezmény | Hallássérültek, látássérültek és mozgáskorlátozottak kedvezménye

A BSI majdnem minden eseményén és majdnem minden távján igénybe vehetsz kedvezményeket, amennyiben előnevezel. Alább felsoroljuk az összes kedvezményt, de jó, ha tudod, hogy nem minden egyes eseményen veheted ezeket igénybe. Hogy melyiket hol veheted igénybe, azt a nevezésidíj-táblázatból tudhatod meg: ha találsz összeget a kedvezmény oszlopában, akkor azon az eseményen azt a nevezési díjat igénybe veheted. A kedvezmények a versenyközpontban történő nevezés esetén már nem vehetők igénybe.

A következő kedvezményeket veheted igénybe az alábbi feltételekkel:

Spuri Aranykártya Program

A közel 20%-os kedvezményt azok vehetik igénybe, akik rendelkeznek érvényes Spuri Aranykártyával. A virtuális kártyát automatikusan kapják azok a futóink, akik előző évben legalább 5 eseményen részt vettek, vagy 75 futókilométert teljesítettek a BSI eseményein. A részletes kiírás itt olvasható. A 2020-as Spuri Aranykártyások SMS-ben kapták meg a virtuális kártyát. Az aranykártyás státusz egy naptári évre (+2 bónusz hónapra) vonatkozik. A kártya más szolgáltatóknál illetve boltoknál is igénybe vehető. A kedvezményt nyújtók listája itt megtalálható.

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • a kedvezményt csak a kártya tulajdonosa veheti igénybe,
 • nevezésnél a kártya számát és a nevet mindenképpen fel kell tüntetni a nevezési lapon.

Futóklub kedvezmény

A Spuri Aranykártyás kedvezménnyel megegyező közel 20%-os kedvezmény azon amatőr és profi futóklubok tagjainak jár, amelyek a BSI-vel szerződést kötöttek. A klub Aranykártyát kap (igény esetén többet is), mely jogosít a kedvezmény igénybevételére. Ez a kártya a Spuri Futóboltban is 6%-os kedvezményt jelent.

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • a kedvezményt csak a futóklub tagjai vehetik igénybe,
 • a klubtagok nevezéseit együttesen,a klub vezető vagy megbízottja adhatja le (min.5 fő) eseményenként maximum 2 alkalommal
 • a klubkedvezményt online nevezésnél nem lehet igénybe venni

Diákkedvezmény

Tanköteles korig (16 év) illetve azután érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők vehetik igénybe. A diákok számára érvényes nevezési díj megegyezik a diákokra érvényes kollektív nevezési díjjal.

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • személyes nevezéskor (a BSI nevezési irodájában és a BSI nagyobb és budapesti eseményein az információban) a diákigazolvány felmutatásával
 • amennyiben a nevezés nem személyesen történt (átutalás, online), legkésőbb a rajtcsomag felvételekor kell bemutatni (ennek hiányában a rajtszám nem vehető át)
 • csapatnevezés esetén is igénybe vehető akár úgy is, hogy a csapatból csak egy résztvevő diák. Természetesen a rajtszámfelvételkor be kell mutatni az érvényes diákigazolványt.
 • jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni

A kedvezmény igénybevételéhez a diákigazolványnak érvényesnek kell lennie az esemény napján. Ha még nem készült el a diákigazolvány, akkor a pótlására kiadott iskolalátogatási igazolás bemutatásával is átvehető a rajtszám.

Instant és virtuális eseményeken nincs diák kedvezmény.

A nemzetközi diákigazolvány elfogadásáról ITT olvashatsz.

65 év felettiekre vonatkozó korkedvezmény

A kedvezmény igénybevételének feltételei (azon eseményen ahol található ilyen nevezési díj) :

 • Betöltött 65. életév. A betöltés napja után a kedvezmény automatikusan aktiválódik.

Váltótagkedvezmény

Azokon a versenyeken lehet igénybe venni, ahol lehetőség van egyéniben és váltóversenyen történő egyidejű indulásra (ugyanazon időpontban van az egyéni és váltóverseny rajtja). Mértéke minden esemény esetén egyedileg meghatározott, a nevezésidíj-táblázat "Váltótagkedvezmény"oszlopában található meg.

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • személyes nevezésnél az egyéni és váltó nevezés egyidejű leadása esetén érvényes, online nevezésnél először az egyéni nevezést kell kifizetni, ezt követően írni a nevezes@futanet.hu-ra, kérelmezni a váltótag kedvezményt
 • csak a csapat első tagja veheti igénybe a kedvezményt

Hallássérültek, látássérültek és mozgáskorlátozottak kedvezménye

Szeretnénk minél többekkel megismertetni és megosztani a sport és a célba érés örömét. Többek között ezért is várjuk nagy szeretettel a fogyatékkal élőket, akik kedvező áron tudnak indulni eseményeinken.

2021-től a nevezés csak és kizárólag online történhet, személyes, email-es nevezésre nincs lehetőség.

A kedvezmény mértéke eseménytől függően egyedi.

Minden olyan fogyatékkal élő, aki már indult a Szervező Eseményén, regisztrációval kell rendelkeznie az online nevezési rendszerben.
Minden indulónál beállítjuk a kedvezmény kódot, amivel az eseményre nevezéskor megjelennek a kedvezményes árak

Kivétel:

 • A BSI virtuális és Instant eseményein nincs kedvezmény.
 • Balaton szupermaraton 2 és 4 napos események és Balaton átúszás bármelyik távja. Itt a sávos lejárati árak vonatkoznak mindenkire.
 • Az 5km alatti versenyszámok ( 2,5km, gyaloglás, családi futás, 3 és 4 fős váltók)

A kedvezményt SINOSZ-igazolvánnyal, MÁK- igazolvánnyal, látássérült igazolvánnyal vagy mozgáskorlátozottságot igazoló igazolvánnyal veheted igénybe.
Akik már neveztek korábban automatikusan megkapják a kedvezményre jogosító kódot.
Akik még nem neveztek, azok a regisztráció után az igazolvány másolatukat küldjék el a nevezes@futanet.hu címre és a kedvezményt beállítjuk nekik.fb share