Online nevezés GYIK

On-line nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat ezen az oldalon.

Ezt akkor is meg kell tenned, ha még nem neveztél online vagy először jársz ezen az oldalon, és már van BSI azonosítód.

Erre azért van szükség, hogy ha már neveztél nálunk irodában vagy átutalással, létrehoztunk neked egy azonosítót így nincs szükség újabb létrehozására, mert így csak duplikálod magad a rendszerben, ami későbbi nevezésekkor vagy kedvezmények igénybevételekor gondot okozhat. A meglévő azonosítóval létre tudod hozni a webes felületedet ahol a későbbiekben magadat vagy másokat is tudsz nevezni.

Először nevezek BSI eseményre semmilyen módon nem neveztem még.

Kérjük, lépj be a nevezes.futanet.hu oldalra és készítsd el a regisztrációdat, ami a személyes adataid, egy felhasználónév és jelszó megadásából áll. Ha kész vagy a rendszer a megadott mail címre küldi neked a megadott felhasználónevet és jelszót. A későbbiekben ezekkel tudsz belépni a személyes profilodba és tudod intézni a nevezéseidet, tudsz másokat nevezni és tudod módosítani az adataidat.

Ha regisztráció közben a következő felirat jelenik meg: "Erős a gyanúm, hogy te már regisztrált felhasználó vagy" - Ebben az esetben már van létrehozott azonosítód!
Kérjük, ne regisztrálj újra! (valószínűleg nem is tudsz)

-Ha valami rémlik, hogy tényleg regisztráltál már- akkor a meglévő azonosítódhoz kérj új jelszót.

Ha a jelszavad már egy nem használt mail címre megy, kérjük, írj egy levelet a nevezes[@]futanet.hu címre az új mail címed megadásával, hogy a nevezési iroda kollégái javítani tudják.

-Ha tényleg nem regisztráltál még és nem neveztél online - és azt a választ kapod, hogy van azonosítód, az azért van, mert neveztél már más módon (irodában, átutalással) és indultál is az eseményeinken így az adatbázisba rögzítéskor generálódott neked egy azonosító. Ezen azonosító megadásával tudsz regisztrálni (felhasználónevet és jelszót megadni).

Ha a regisztrációt nem a meglévő azonosítód megadásával végzed, a rendszer újra beregisztrál, így már majd többször szerepelsz benne, több azonosítóval. Ez a későbbiekben okozhat problémát az online nevezéskor.

Pl: Ha az új azonosítóval szeretnél olyan eseményre nevezni, amin van Indult már BSI eseményen ár, a rendszer esemény hiányában nem fogja neked felajánlani a nevezési díjat, mivel a versenyeid egy másik azonosító alatt futnak.Ha mégis több azonosítóval regisztráltál küldj egy mailt a nevezes[@]futanet.hu címre és javítjuk neked.


GYIK

Honnan van azonosítóm, ha még nem neveztem sosem online?
Más módon már neveztél nálunk így a rögzítéskor létrehoztuk Neked. Pl: átutalással,irodában, mailben.

Még sosem indultam BSI eseményen. Online nevezéshez regisztrálnom kell?
Igen a regisztráció feltétele az online nevezés igénybevételének.

Indultam már BSI eseményen, de nem neveztem még online,mit kell tennem?
Ha már van a rendszerünkben azonosítód, a neved és születési dátumod megadásával a rendszer kiírja a futó azonosítódat, így annak megadásával tudod magad regisztrálni.

Indultam már BSI eseményen, de online nevezéskor nem látom ezt a nevezési díjat.
Valószínűleg több azonosítóval rendelkezel, és azon próbálsz nevezni, amihez nincs még eseményed hozzárendelve. Kérjük, kérj segítséget a kollégáktól a nevezes@futanet.hu címen!

Teljesítettem az Aranykártya feltételeit még sem látom ezt a nevezési díjat.
Valószínűleg az eseményeid külön-külön azonosítón vannak és az általad használton nincsenek meg a teljesítés feltételei. Az egyik azonosítódat meg kell szüntetni. Kérjük küldj egy mailt a nevezes@futanet.hu címre.

Miért előnyös az online nevezés?
A nevezés kifizetése után azonnal küld a rendszer egy visszaigazolást, gyors, papírkímélő és olcsóbb mint a többi nevezési forma.


Egyszer kell regisztrálnod, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat.

Az online rendszerben az alábbi díjtételek szerepelnek:

Alap: Az adott határidőre szóló kedvezmények nélküli ár.

Diák: Ha nappalis diákigazolvánnyal rendelkezel, választhatod ezt az árat,
de a jogosultsághoz szükséges érvényes diákigazolványt a rajtszám átvételkor be kell mutatnod.

65 év feletti: Csak azok a nevezők látják, akiknek a megadott születési dátumuk függvényében a rendszer felajánlja.

Aranykártyás: Azok a nevezők látják, akik teljesítették a kritériumokat és be van náluk állítva az megfelelő hozzáférés.

Indult már BSI eseményen: Minden olyan nevező látja, akinek a belépett azonosítója mellett legalább egy BSI esemény szerepel már.


GYIK

Ha a diák árat választottam, mikor kell bemutatnom az érvényes igazolványomat?
A rajtszám átvételkor. Vagy előzetesen, vagy a helyszínen.

Elmúltam 65 éves, de nem látom a kedvezményes árat.
Valószínűleg rossz születési évszám lett megadva. Az online fiókodba lépve tudod javítani, vagy kérj segítséget a nevezes@futanet.hu mail címre írva!

Teljesítettem az Aranykártyás feltételeket, mégsem látom a kedvezményes árat.
Lehet, hogy több azonosítóval is regisztráltál és külön-külön egyiken sincs meg a teljesítés. A hiba javításához kérjük, küldj mailt a nevezes@futanet.hu címre.


Ne feledd az online felületre lépve nem csak magadat hanem másokat is nevezhetsz akár van már létrehozott azonosítja akár nincs.

GYIK

Nevezhetem a családtagjaimat online?
Igen, a fiókodba lépve másokat is nevezhetsz és a nevezés befejeztével együtt tudod kifizetni a nevezési díjat

Ha keletkezett egyenlegem visszamondásokból azt is felhasználhatom az online nevezéskor?
Igen a egyenleg felhasználható online nevezéskor, de csak abban az esetben, ha annak az egyenlegén van, akinek az azonosítójával beléptek.Amint végeztél az összes nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz az OTP biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat, díjakat.

Fontos, hogy a bankkártya alkalmas legyen internetes fizetésre!Ha a tranzakció végén azt látod, hogy Sikeres fizetés! akkor rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, ez azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre. Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

Figyelem! Az éjfélig ki nem fizetett tételek törlésre kerülnek!

Erre azért van szükség, mert előfordul, hogy nem tudod aznap befejezni a nevezés rögzítését, de másnap már más díjak érvényesek, így újból be kell írnod azokat, hogy az új díjakat tudd kifizetni.

GYIK

Kedden neveztem online az eseményre, de szerdán fizetném ki.
Az adott napon ki nem fizetett tételek éjfélkor törlődnek, így a nevezés folyamatot újra el kell indítanod.

Beneveztem online, de nem fizetem ki a nevezési díjat utána, hanem azt majd később utalom el a bankomon keresztül. A ki nem fizetett tétel éjfélkor törlődik. Az online rendszerben történt nevezés csak is a folyamat végén lévő online fizetéssel vehető igénybe.

Véletlenül 2x neveztem be magamat és 2x is fizettem ki a nevezési díjat.
Ha a fizetés duplikálódott, a többletet vagy jóváírjuk az egyenlegedbe, amit a következő év végéig használhatsz fel nevezéskor vagy az általad megadott számlaszámra visszautaljuk.

A sikeres fizetést követően nem kaptam visszaigazolást?
Egyes levelezőrendszerek (freemail, gmail) a válaszleveleket SPAM vagy promóciós fiókba rakják. Mielőtt jelzed felénk a hibát, kérjük nézd meg a fent említett fiókokat is!fb share