Budapest Maraton Jubileumi Futók Klubja

JFK_maraton_logo_altalanos A Budapest Nemzetközi Maraton® 25. és a maratoni futás 2500. jubileuma alkalmából a BSI 2010-ben megalapította a Budapest Maraton® Jubileumi Futók Klubját.

Ki lehet tagja a klubnak? A klubnak tagja lehet minden olyan futó, aki legalább 10 alkalommal teljesítette a Budapest Nemzetközi Maratont®. A teljesítések számát a befutóidők alapján az adatbázisunkban vezetjük. Aki legalább 10x-es teljesítőként nem találja magát a klubtagok listáján (lejjebb), kérjük a hiányzó év oklevelével vagy eredménylistájával igazolhatóan jelezze a hiányt a versenysorozat@futanet.hu címen.


Miért jó klubtagnak lenni? A Budapest Maraton® Jubileumi Futók Klubja számos kedvezményt és ajándékot biztosít tagjainak:

 • díszoklevél: a 10. teljesített Budapest Maraton® után egy jubileumi oklevelet kap a futó.
 • minden további ötödik (15., 20., 25.) teljesítés után újabb oklevelet adunk a teljesítőknek. Az okleveleket a teljesítés napján, a befutó után a versenyközpontban, illetve az eseményt követően a BSI nevezési irodájában lehet átvenni.
 • technikai futómez: a klubtagság elérésekor ajándékba adunk egy, a klub logójával ellátott technikai futómezt, rajta a teljesítések számával. Minden további 5. jubileum alkalmával újabb technikai futómezt ajándékozunk a teljesítések számával. A futómez az oklevéllel együtt vehető át.
 • egyedi rajtszám: a klubtagok a tagság elérése után egy állandó, egyedi színű rajtszámot kapnak minden Budapest Nemzetközi Maratonra®. A továbbiakban az egyedi rajtszámot a nevezéskor a nevezési lapon előre jelezni kell. A szám nem szabadon választható, azt a BSI adja.
 • Minden klubtag hátrajtszám viselésére is jogosult, melyen a teljesített Budapest Nemzetközi Maratonok® száma szerepel.
Az egyedi rajtszám és a hátrajtszám csak előnevezés esetén igényelhető, valamint az oklevelet és a futómezt is csak előnevezés esetén tudjuk az adott versenyre elkészíteni. Megértéseteket köszönjük!
 • indulási lehetőség a BSI vendégeként: minden 5. jubileumot követő évben egy szabadon választott BSI által rendezett félmaratonon vagy a novemberi Balaton Maratonon vendégül látunk.
 • nevezési kedvezmény a teljesítések számától függően: a klubtagok jelentős nevezési kedvezményeket* kapnak a Budapest Nemzetközi Maraton® nevezési díjából:
  • 10-14 teljesítés esetén 25%
  • 15-19 teljesítés esetén 50%
  • 20-24teljesítés esetén 75%
  • 25- teljesítéstől 100%
*= Nevezéskor a futóra vonatkozó, a nevezés leadásakor érvényes nevezési díj teljes összege befizetendő, a kedvezmény értékét pedig jóváírjuk, mely összeg bármely másik BSI esemény(ek) nevezési díjába beszámítható legkorábban az eseményt követő 30. naptól a nevezést követő év december 31-ig. A kedvezmény másra át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.
 • a klubtagok a Budapest Nemzetközi Maraton® helyszínén külön asztalnál vehetik át rajtszámaikat.

Ellenőrizd a teljesítéseid számát az online nevezési rendszerben!
Ha már legalább 5 teljesítésnél tartasz, bekerülsz a jelöltek táblájába, és az online nevezési rendszerbe belépve ellenőrizheted, hogy hány teljesítésedet tartjuk nyilván, milyen messze vagy a tagságtól, illetve hogy mi az állandó rajtszámod, ha már klubtag vagy.
Az online nevezési rendszerben látható adataid közvetlenül az adatbázisból jönnek, ezért aktuálisabbak, mint a lent látható Excel-listák, amelyeket csak időszakosan tudunk frissíteni. Ha ott a helyes adatokat látod, akkor nincs szükség reklamációra!
A részleteket itt láthatod.

Budapest Maraton® Jubileumi Futók Klubja tagok:
20-30x teljesítők
15-19x teljesítők
10-14x teljesítők

Budapest Maraton® Jubileumi Futók Klubja tagjelöltek:
5-9x teljesítők

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Szijjarto Novák védnök NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó KIEMELT TÁRSSZPONZOR
Nestle logó real nature Telekom 2013 TÁRSSZPONZOR
MÉDIATÁMOGATÓ
DIÉTA PARTNER
maxballon

fb share