Fut a cég a Riska Minimaratonon is!

Fut a cég - a facebookon is! Csatlakozz céges csapatoddal, s tudd meg, vagy oszd meg az összes újdonságot, ami a céges versenyekkel kapcsolatos!

Jó csapatot alkottok a munkahelyeteken? Vagy most akartok azzá válni?

Ott a helyetek 2013. október 13-án az 56-osok téren

JÓ TÁRSASÁG - KIVÁLÓ HANGULAT - KÖZÖS SIKER

Toborozz egy sikeres csapatot, ismerd meg munkatársaidat sportos oldalukról is és legyetek részesei együtt egy fergeteges futó bulinak!

Versenyszámok cégeknek:
6 fős "céges maraton a Riska Minimaraton 7 km-es egyéni távján

FONTOS!
A csapattagok több mint felének, vagyis minimum 4 főnek egy cég munkatársaiból, alkalmazottaiból kell szerveződni.Ez nem a sportegyesületek versenye! A "menő futókból" összeállt alkalmi csapatok nevezését is csak abban az esetben fogadjuk el a Fut a cégre, amennyiben a ők a cég alkalmazottai, munkatársai.

Az egyéni nevezési lapon jelölni kell a "Fut a cég" opciót és pontosan megadni a cég nevét. A cég nevének a csapat névben is egyértelműen szerepelnie kell

A 7 km-es egyéni Riska Minimaratonon az egy cégtől így nevező 6 egyéni futó nettó célidejét összeadva "céges maratoni időt" számítunk. Ez határozza meg a versenyen részt vett 6 fős férfi illetve női céges csapatok sorrendjét. Ez alapján adjuk az érintett csapatoknak az eredményességi pontokat (I. hely 7, II. hely 5, III. hely 4, IV. hely 3, V. hely 2, VI. hely 1 pontot ér). Egy cég több 6 fős csapattal is indulhat, minden egyes 6 fős csapat esetében 6 részvételi pontot adunk. Ebben az egyéni versenyszámban egy "csapat" az egy cégtől nevezett egyéni futók befutóideje alapján szerveződik, tehát az egymást követő 6-6 befutóidő sorolja csapatokba az azonos cégtől érkező futókat. A versenyre nevezett céges csapatokat külön díjazzuk férfi és női kategóriában. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

FUT A CÉG EXTRA - céges futóverseny sorozat - fusd át kollégáiddal az egész szezont!

2013-ban 3 fordulóból álló futóverseny sorozatot hirdetünk a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára legnagyobb budapesti eseményeinken.
Azokat várjuk, akik több versenyen is bizonyítani akarják a cég futóinak kitartását, szervező-, mozgósító erejét! Lássuk, hogy egy-egy cégen belül mekkora hatása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!

  • június 9. 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maraton váltó)

  • szeptember 8. 28. NIKE Budapest Félmaraton (érintett versenyszám: félmaraton párban)

  • október 13. 28. Spar Budapest Nemzetközi Maraton®Fesztivál (érintett versenyszámok: 4 Flora Maratonstaféta és "Céges Maraton" azaz 6 fő az egyéni 7 km-es Riska Minimaratonon)

A cég színeiben induló csapatok minden érintett versenyszámban létszámuktól, illetve eredményességüktől függően kapnak pontokat.

Az első két verseny után kialakult aktuális cégsorrendet itt böngészheted

A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk azok között a cégek között, amelyek a 3 érintett versenyből legalább kettőn részt vettek céges csapatokkal. Az a cég nyeri az összesített pontversenyt, amelyik a versenysorozat végére a legtöbb pontot gyűjti.

A Fut a cég extra részletes versenykiírása itt.
A Fut a cég extra első versenyének sikeréről itt tájékozódhatsz!

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖKÖK
NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
coca cola testebreszto 2011 Danone_logo KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
timex MÉDIATÁMOGATÓ
Diéta és Fitnesz Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓ

fb share