Spuri Futómagazin előfizetés


Az előfizetési játék folytatódik - nyerj minden számmal!

100 oldal futás - Magyarország első számú futással foglalkozó szaklapja!
A lap minden évszakban megjelenik, márciusban, júniusban, szeptemberben és novemberben olvashatod a futóvilág legfrissebb híreit, legjobb történeteit, legnagyobb sztorijait és legújabb tanácsait. Mostantól bármikor szeretnél, előfizethetsz a következő négy számra - és minden előfizetéssel, sőt, minden lapszámmal nyerhetsz!

A 2017 nyár - 2018 tavasz időszakra jelenleg nem lehet előfizetni. Egy lapszám ára előfizetőknek 850 Ft helyett 750 Ft, Spuri Aranykártyával rendelkezőknek előfizetés esetén csak 675 Ft.2017-es megjelenési dátumok:

  • tavaszi szám: március 20. (előfizetési határidő: március 8.)
  • nyári szám: június 6. (előfizetési határidő: május 24.)
  • őszi szám: szeptember 5. (előfizetési határidő: augusztus 23.)
  • téli szám: november 13. (előfizetési határidő: november 1.)

A legegyszerűbben így juthatsz hozzá:

Egyéb előfizetési módok:

Eseményeinken és a Váci úti nevezési irodában megtalálhatod, de le is töltheted az előfizetői szelvényt. Töltsd ki, és a lenti elérhetőségek valamelyikén juttasd el szerkesztőségünkhöz a szelvényt - ezután már csak a díjat kell befizetned. Az előfizetés csak az előfizetési díj és az olvashatóan kitöltött előfizetői szelvény együttes megérkezésekor érvényes.

Hogyan fizetheted be a díjat?

  • Online a honlapon.
  • Személyesen a BSI nevezési irodájában (XIII. ker, Váci út 152., a 3-as metró Forgách utcai megállójánál, nyitva: munkanapokon 9-17 óra között ) vagy a BSI versenyein az információs sátorban.

Már digitálisan is elérhető a Spuri Futómagazin!

Az aktuális lapszámot megjelenés után néhány nappal már digitális formában is megtalálod a dimag.hu online lapforgalmazó polcain is. Egy rövid regisztrációt követően már olvashatod is a számítógépeden, a táblagépeden vagy az okostelefonodon a digitális Spuri Futómagazint. Így már nemcsak a láb, hanem a Spuri is mindig kéznél van! A digitális kiadás ára 850 Ft helyett 600 Ft! Vásárold meg EZEN A LINKEN MOST az eddig megjelent számokat!

A nyomtatott újság előfizetésének ára tartalmazza az áfát.
Az előfizetés ára a külföldre történő postázás díját nem tartalmazza, ez a költség az előfizetési díjon felül fizetendő.


Elérhetőségeink:

Cím: 1138 Budapest, Váci út 152-156.
Levélcím: 1554 Budapest, Pf. 7.
Telefon: 1/273-0939,1/273-0939
Fax: 1/273-0936
E-mail: spuri.elofizetes@futanet.hu

A Spuri Sport Média Bt. adatnyilvántartási száma: 1387-001fb share