Jótékonyság a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Továbbra is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett szabadidősport esményeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Tavalyi versenyünk jótékonysági termése 21 millió Ft volt.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2018-ban a Bátor Tábor több, mint 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és családjait fogadott táboraiban, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A Telekom Vivicittá Félmaratonon induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbe adásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. A tavaszi futóünnepre 61 jótékony futó csatlakozott hozzájuk, gyűjtési céljuk összesen 13,5 millió Ft.

ITT CSATLAKOZHATSZ, VAGY ADOMÁNYOZHATSZ! >>>>

Gyermekrohamkocsi

A súlyos, kritikus állapotú kisgyermekek sürgősségi ellátása speciális felszerelést és szaktudást igényelnek. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekmentői a 20 év alatt több mint 51.000 esetben segítettek a bajba jutott gyermekeken. Évente körülbelül 4800 esetet látnak el speciális járműveik az Országos Mentőszolgálat kötelékében. Az idei Telekom Vivicittá Városvédő Futásra azért készülnek lelkesen a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei, hogy egy transzport lélegeztetőgép megvásárlásával segítsék munkájukat!

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

Kulturális összeesküvés - VAKmerő kihívás

"Kulturális összeesküvésünk" keretében csömöri színekben 2016. óta futunk a Telekom Vivicittán az olvasás és a kultúra szeretetét hirdetve. Minden évben adománygyűjtéssel egybekötve felkarolunk egy jó ügyet, melyet egész évben képviselünk, legyen az egy iskolai könyvtár, gyermekotthonok kortárs irodalommal való ellátása, író-olvasó találkozók vagy színházlátogatások szervezése gyerekeknek, fiataloknak. 2019-ben a látássérültek hangoskönyvtárát szeretnénk fejleszteni, mégpedig rekordszámú önkéntes toborzásával. Idei jelszavunk: VAKmerő kihívás: hangoskönyv a Te hangoddal!

Magyar Hospice Alapítvány

A Nárcisz Futókör a Magyar Hospice Alapítvány jószolgálati futóköre. A futók minden lépésükkel segítik a már nem gyógyítható daganatos betegek ápolását, mert hisznek abban, hogy a betegekhez való szeretetteljes odafordulás tartalommal töltheti meg az élet utolsó szakaszát is. Ha sportteljesítményeddel szeretnéd támogatni az életvégi méltó ellátást, csatlakozz Te is hozzánk, és kapd magadra a sárga Nárcisz-mezt.

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

ŐRZŐK ALAPÍTVÁNY - ŐRZŐK JÓTÉTFUTÓK

A több mint 28 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Támogasd jó ügyünket, ami most egy korszerű köhögtetőgép készlet megvásárlása, amely a légúti váladék felköhögésére önállóan képtelen beteg gyermekeken segít.Legyél a támogatónk, legyél a részese a gyermekek gyógyulásának, hiszen működésünk a Te adományodtól is függ!

LEGYÉL TE IS ŐRZŐK FUTÓNAGYKÖVET, VAGY TÁMOGASD CÉLJAIKAT! >>>>

Pálferi Karitász - "A jó ember szívének jó kincséből hoz elő jót"

A Pálferi Karitász 2013-ban alakult meg azzal a céllal, hogy az együttes segítő szándékok önkéntes módon cselekvésbe forduljanak, segítve a körülöttünk élő rászorulóknak, legyen az bárki, eközben a közösségünk is fejlődjön.Pál Feri szavaival: "Milyen szép is az, amikor nem a sebzettségeinkből élünk, hanem a sebzettségeinkre adunk választ. Amikor nem a hiányainkból indulunk ki, hanem abból tudunk adni, amink van." Programjainkhoz -felekezettől, hitbéli meggyőződéstől függetlenül- bárki bekapcsolódhat ötleteivel, tenni akarásával. 2018-ban a Golgota Keresztény Gyülekezet volt hajléktalanok lakhatását segítő programjának támogatására közel 1,5 millió forintot tudtunk összegyűjteni.

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

Sportos Cukorbetegek Egyesülete

Az Egyesület a cukorbeteg gyerekek és felnőttek számára biztosít támogató közösséget, tanulási- és mozgási lehetőséget. Az 1-es típusú diabétesz egy autoimmun betegség, az AZONNALI inzulinterápia megkezdését igényli. A gyerekek esetében a tünetek egyik napról a másikra alakulhatnak ki és életveszélyes állapothoz vezethetnek, így nincs vesztegetni való idő! Támogasd idei jó ügyünket, ami segítséget nyújt ahhoz, hogy az 1-es típusú cukorbetegséget azonnal és fájdalommentesen diagnosztizálni lehessen!

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. 2016 nyarán megnyitotta SUHANJ! Fitness néven hazánk első integratív, teljes mértékben akadálymentes, épek és fogyatékkal élők számára egyaránt nyitott edzőtermét és futóklubját a Margitszigettől 300 méterre.

LEGYÉL TE IS SUHANGYAL, VAGY TÁMOGASD CÉLJAIKAT! >>>>

Fuss a gyermekekért az UNICEF Csapattal!

Mi az UNICEF-nél abban hiszünk, hogy a gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen. Az, hogy mi történik velünk gyerekként, alapjaiban határozza meg egész életünket, éppen ezért különös figyelmet kell szentelnünk a legkisebbeknek. Szervezetünk 190 országban és területen dolgozik azért, hogy minden gyerek számára biztosíthassuk a megfelelő minőségű élelmet, a tiszta ivóvizet, a nélkülözhetetlen gyógyszereket és védőoltásokat, valamint az alapvető oktatást. Az UNICEF jótékony futókövetei olyan hősök, akik a nagyszerű sportteljesítmény nyújtása mellett adománygyűjtőként a nehéz sorsú gyermekekért is felelősséget vállalnak.

Légy Te is az UNICEF sportkövete!

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Novák védnök NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 TÁMOGATÓ
EMMI logó budapest_logo mvm_ok KIEMELT TÁRSSZPONZOR
szentkirályi_2017 TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo kalenji MÉDIAPARTNER
PARTNER

fb share