Szakmai 10 km-es bajnokságok

Legyél a szakmád 10 km-es bajnoka!

A Telekom Vivicittá 10 km-es távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok (az óvodapedagógustól a középiskolai tanárig) számára.

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Külön szakmai eredménylisták

A informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2019. április 14. vasárnap 13 óra
Rajt: Margitsziget, Központi út, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda bekötőútja közelében
Cél: Margitsziget, Központi út, a Margitszigeti Víztorony közelében

A külön versenyeknek is keretet adó Telekom Vivicittá 10 km-ről az eseményinformációban tájékozódhatsz.

Regisztráció és részvétel a szakmai versenyeken

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel. A szakmai bajnokságokra az online nevezési felületen és személyesen is kizárólag április 5-ig lehet regisztrálni.

Az online nevezési felületen az alábbiak szerint: "Ha regisztrálsz a szakmai bajnokságok valamelyikére, írd szakmád nevét -informatikus / jogász / közgazdász / orvos / mérnök / pedagógus- a mezőbe!"
Nevezési lapon történő nevezéskor a lapra írd rá a megfelelő szakma -informatikus / jogász / közgazdász / orvos / mérnök / pedagógus- nevét!

A szakmai versenyeken felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkezők vehetnek részt.

Akik már neveztek a Telekom Vivicittá 10 km-re, de nem jelölték ezt a lehetőséget, írjanak egy levelet rajtszámuk, születési idejük és szakmájuk feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgya: "szakma neve 10 km" legyen. Bővebb információ ugyanitt kérhető.

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Novák védnök NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 TÁMOGATÓ
EMMI logó budapest_logo mvm_ok KIEMELT TÁRSSZPONZOR
szentkirályi_2017 TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo kalenji mvm_ok MÉDIAPARTNER
PARTNER

fb share