Félmaraton-bajnokság orvosoknak - 2018.

A 33. Telekom Vivicittá Félmaratonon külön egyéni versenyt hirdetünk orvosoknak, gyógyszerészeknek és pszichológusoknak.Kiváló hangulat - jó társaság - igazi példamutatás

Külön versenyünkkel lehetőséget kínálunk az egészségünkért dolgozó orvosoknak, gyógyszerészeknek, pszichológusoknak arra, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres testmozgás, vagyis a sport életminőségre és életesélyekre gyakorolt pozitív hatására.

Külön értékelés és díjazás

Doktoraink speciális szakmai eredménylistában is szerepelnek majd és a hivatás legjobbjait egy külön eredményhirdetésen díjazzuk.(abszolút női és férfi I_III. kupa és oklevél, IV-X. helyezett oklevél) Erre nem a versenyen, hanem az Egészségőr Kupa díjkiosztóján kerül sor, ennek időpontjáról értesítjük az érintetteket.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2018. április 15. vasárnap, 9 óra

A külön versenynek is keretet adó 33. Telekom Vivicittá Félmaratonról az eseményinformációban tájékozódhatsz.

Nevezés a külön versenyre:

Az online nevezési felületen a normál nevezési menetben külön figyelemmel az alábbiakra: "Ha orvosként, gyógyszerészként, pszichológusként részt szeretnél venni az orvos egyéni félmaratoni bajnokságban is, akkor az alábbi mezőbe írj igent."

Nevezési lapon történő nevezés esetén a lapra írják rá: "orvos félmaraton".

Azok az érdeklődők akik már neveztek a félmaratonra, de nem jelölték ezt a lehetőséget, írjanak egy levelet rajtszámuk, születési idejük és hivatásuk feltüntetésével a lakatos.istvan@futanet.hu címre. Bővebb információ ugyanitt kérhető.

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Balog Varga simicskó_honvédelmi Novák védnök TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
mvm_ok szentkirályi_2017 TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo Isostar logo 2017 MÉDIATÁMOGATÓ
PARTNER
maxballon

fb share