Félmaraton-bajnokság jogászoknak - 2018.

A 33. Telekom Vivicittá Félmaratonon külön egyéni versenyt hirdetünk jogászoknak.

Kiváló hangulat - jó társaság - igazi példamutatás

Külön versenyünkkel lehetőséget kínálunk e véleményformáló hivatás képviselőinek arra, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre és életesélyekre gyakorolt pozitív hatására.

Külön értékelés és díjazás

Jogászaink speciális szakmai eredménylistában is szerepelnek majd és a hivatás legjobbjait (abszolút női és férfi I-VI. helyezett) egy külön eredményhirdetésen díjazzuk. Erre nem a versenyen, hanem a Jogi Fórum Kupa díjkiosztóján, várhatóan június második felében kerül sor.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2018. április 15. vasárnap, 9 óra

A külön versenynek is keretet adó 33. Telekom Vivicittá Félmaratonról az eseményinformációban tájékozódhatsz.Nevezés a külön versenyre:

Az online nevezési felületen a normál nevezési menetben külön figyelemmel az alábbiakra: "Ha jogászként részt szeretnél venni a jogász egyéni félmaratoni bajnokságban is, akkor az alábbi mezőbe írj igent."

Nevezési lapon történő nevezés esetén a lapra írják rá: "jogász félmaraton".

Azok az érdeklődők akik már neveztek a félmaratonra, de nem jelölték ezt a lehetőséget, írjanak egy levelet rajtszámuk, születési idejük és hivatásuk feltüntetésével a lakatos.istvan@futanet.hu címre. Bővebb információ ugyanitt kérhető.

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Balog Varga simicskó_honvédelmi Novák védnök TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
mvm_ok szentkirályi_2017 TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo Isostar logo 2017 MÉDIATÁMOGATÓ
PARTNER
maxballon

fb share