Jótékonyság a Telekom Vivicittán - 2023

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási formát kínál. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 2000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 38.Telekom Vivicittá versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt támogathatod adományoddal:

A Monspart Sarolta Egészséges Életmódért Alapítvány támogatása

Az utcai- és szabadidősport rendezvényeken a MoSa Alapítvány arra törekszik, hogy Monspart Sarolta -ahogy futókörökben hívták Saci-, lelkes szurkolása, mentorálása, a kezdők megszólítása és a visszatérők biztatása felvillanjon a résztvevők előtt, ezzel is emléket állítva a tájfutó világbajnok és maratonfutó emlékének. Támogatásoddal a Saci emlékét ápoló, törekvéseit tovább vivő alapítvány munkáját segíted.

Támogasd a MoSa Alapítványt!>>>>

NÉVADÓ SZPONZOR
TÁMOGATÓ
budapest_logo KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
PARTNER
maxballon

fb share