Tour de Tisza-tó, hasznos információk

Hasznos információk

Esemény napján

Mindig érdemes odafigyelni a szpíkerre! Néhány dolog megváltozhat, módosulhat az esemény napján és erről csak így tudunk már tájékoztatni.

Találkozási pont

A versenyközpont helyszínén felállítunk messziről is jól látható "Találkozási pont" táblákat, hogy e körül egymásra találjanak a versenyzők, rokonok és szurkolók. Ha társasággal vagy az osztállyal jöttök, ez egy biztos pont, ahol a nagy tömegben is összefuthattok. A rajtok előtt a társakkal, kísérőkkel egyeztessétek a célba érkezés utáni találkozás pontos helyét.

Információ

Minden eseményünkön egy külön információs csapattal találkozhatsz, akik nemcsak az adott eseménnyel kapcsolatban segítenek eligazodni. Ha érdekelnek más BSI események részletei, vagy nevezni szeretnél az év további futó-, gyalogló távjaira, keresd a BSI információs sátrát a Versenyközpont közelében!

Elveszett gyerekek

A szülőktől elkeveredett gyermekekről az információs sátorban tudnak felvilágosítást adni. Kérünk Benneteket, hogy hozzájuk forduljatok segítségért!

Etikett

Érkezz időben! - hogy a versenyközpontban és az öltözőknél elkerüld a sorban állásból adódó idegeskedést, hogy legyen időd találkozni a rég nem látott barátokkal, vagy hogy új ismerősökre, sporttársakra találj.

Az esemény alatt ne álljátok el az utat teljes szélességében. Ha hallod, hogy valaki megelőzne, mihamarabb állj félre és hagyd őt elmenni.

Kérünk, hogy a versenyközpont területén és az útvonalon, különösen a frissítő állomásokon is ügyelj a tisztaságra! Használd a kihelyezett hulladéktárolókat, és ne szórd el a szemetet! A helyszín eredeti állapotba való visszaállítása nagyon nagy feladat, köszönjük, hogy ezzel is segítetted a munkánkat!fb share