Útvonalváltozás a Spuri Balaton Szupermaratonon

A balatonfüredi Tagore sétányon zajló felújítási munkálatok miatt (nyilvános WIFI rendszer épül) némileg változtatnunk kellett a Spuri Balaton Szupermaraton versenytávjain.

A változtatások a 3. napi útvonalat, ezáltal a négynapos, tókerülő Balaton Szupermaraton versenyszámot, a kétnapos FélBalaton Szupermaraton versenyszámot, valamint a MaratonFüred útvonalát és a 3. napi Maraton+ távját érinti a következő módon:

A 3. napi résztáv, mely egyben a március 25-i Maraton+ távja is, 42,5 km-re változott, vagyis az össztáv a tókerülő számban 193,3 km-re csökkent, a FélBalaton Szupermaraton távja pedig 92,2 km-re mérséklődött.

A Maratonfüred rajtja nem Badacsonytomajban lesz, hanem Badacsonyban, a 3. napi rajttól 270 m-es távolságra.

Felhívjuk rá a figyelmed, hogy a 4. napi rajt helyszíne (Balatonfüred, Horgász köz) eltér a 3. napi cél helyszínétől (Balatonfüred Tihany felőli vége).

A verseny minden részletét (szintidők, résztávok, frissítések helyei etc...) hozzáigazítottuk a megváltozott útvonalhoz.
Minderről bővebb és részletes információt a versenytávok frissített eseményinformációiban találsz. Nézd meg a friss térképeket is!fb share