Segítsük Sallai Zsuzsi gyógyulását

Segítsük Sallai Zsuzsi gyógyulását, támogassuk gyógykezelésének költségeit, tegyünk azért közösen, hogy a Visszadobtak című népszerű könyv örökmozgó, mindig mosolygó szerzője mielőbb visszatérhessen közénk futóként, szervezőként!

Ha futsz, szinte biztosan ismered őt. Ha személyesen nem találkoztatok, tuti, hogy legalább hallottál róla. Zsuzsi a Pomázi Futóbajnokok SE alapítója és motorja, számos hazai ultrafutó verseny és országos bajnokság szervezője, az első BSI Futónagykövetek egyike.

Ha éppen nem fut, szervez, önkénteskedik, könyvet ír. Nagyon sokat tett a futás népszerűsítéséért, a futókért. Most mindezt viszonozhatjuk neki! Összefogásra, sok-sok pozitív energiára és támogatásra van szüksége tőlünk, futóktól, hogy felépüljön a most újra rátámadó betegségből és hogy ismét együtt futhassunk!

Zsuzsi 2020-ban egyéniben teljesítette a Spuri FélBalaton Szupermaratont, ha betegsége nem akadályozná, bizonyára a Virtuális BSZM mezőnyében is ott lenne.

Ha szeretnéd támogatni Zsuzsi gyógyulását, vásárold meg a könyvét, vagy utalj egy számodra vállalható összeget erre a számlaszámra:
Sallai Dorottya Anna - 11600006-00000000-73719553
A megjegyzésbe ezt írd: VBSZM

Támogatásoddal Zsuzsi gyógykezelésének költségeihez járulsz hozzá. Köszönjük!

TÁMOGATÓ
EMMI logó TÁRSSZPONZOR
PARTNER

fb share