Jótékonyság a Virtuális Telekom Vivicittán

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A Virtuális Telekom Vivicittá versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt támogathatod adományoddal:

Támogasd a menekült családokat segítő SUHANJ! Napközit!

A SUHANJ! Alapítvány non-profit, közhasznú civil szervezet, mely 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. A SUHANJ! most gyermekfelügyelettel és foglalkoztatóval segíti a háború elől Budapestre menekülő családokat, felajánlva e célra hazánk első akadálymentes, integratív edzőterme, a SUHANJ! Fitness, biztonságos és befogadó tereit. Munkatársaik és önkénteseik itt a nyári gyermektáborok szervezésében szerzett tapasztalataikat hasznosítva fogadják a rászoruló gyerekeket.

Támogasd a SUHANJ! Napközit!>>>

NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 TÁMOGATÓ
EMMI logó KIEMELT TÁRSSZPONZOR
PARTNER

fb share