E-edzésA feliratkozáshoz adj meg egy nevet, valamint azt az e-mail címet, amellyel már korábban regisztráltál nevezéskor.
Ha még nem indultál nálunk korábban versenyen, akkor majd a nevezésnél figyelj arra, hogy az edzésterv feliratkozáskor megadott e-mail címedet add meg.

2017-BEN FUTÓ LESZEK!
12 hetes, kezdőknek szóló edzéstervünkre folyamatosan lehet feliratkozni.
IRATKOZZ FEL!

 Itt iratkozhatsz fel Mányoki Attila havi felkészítő levelére a Balaton-átúszásra.
IRATKOZZ FEL!

 Március 20-án indul 9 hetes edzésterv a Női Futógála 5 kilométeres távjára, első teljesítőknek célba érésre, valamint gyorslábúaknak egyéni csúcs megdöntéséhez.
IRATKOZZ FEL!

 Február 27-én elindult 12 hetes edzésterv a Női Futógála 10 kilométeres távjára, első teljesítőknek célba érésre, valamint 1 órás és 50 perces célidőre.
IRATKOZZ FEL!

 Február 27-én elindult 15 hetes edzésterv a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó egyéni félmaratoni távjára, első teljesítőknek célba érésre, valamint 2 órás és 1:45-ös célidőre.
IRATKOZZ FEL!

 Február 27-én elindult a 6 hetes edzésterv a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 5 kilométeres távjára, célba érésre.
IRATKOZZ FEL!

 Február 20-án elindult a 9 hetes edzésterv a Kékes Csúcsfutásra, célba érésre.
IRATKOZZ FEL!

 Január 23-án elindult 33 hetes edzésterv a Wizz Air Budapest Félmaratonra első teljesítőknek célba érésre.
IRATKOZZ FEL!

 Január 16-án elindult 39 hetes edzésterv a SPAR Budapest Maratonra 4 órás, 3 óra 30 perces célidőkre, valamint első teljesítőknek célba érésre.
IRATKOZZ FEL!

 Január 16-án elindult 12 hetes edzésterv a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 10 kilométeres távjára, 40, 50, 60 perces célidőkre, valamint első teljesítőknek célba érésre.
IRATKOZZ FEL!

 Elindult a 18 hetes edzésterv december 5-től a Telekom Vivicittá Félmaratonjára.
IRATKOZZ FEL!

 Ugye Te is rajthoz állsz?
Szakértőink segítenek a sikeres felkészülésben és céljaid elérésében.

Használd a könnyen követhető, hatékony edzésterveket!
Iratkozz fel hírlevelünkre, és az edzésterveken kívül, egyéb, hasznos tanácsokkal is ellátunk az általad kiválasztott távnak megfelelően!

A kezdő edzéstervre újonnan feliratkozott futóknak, és a BSI 2017-es eseményeire feliratkozottak részére péntekenként küldjük az edzésterveket.

Velünk sikerülhet - eddz velünk!

Edzésterveinket írja:


Barát Gabriella

személyi edzőNÉVADÓ SZPONZOR Telekom 2013 KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ: Neo FM TÁRSSZPONZOR timex Horalky_logo Verbena_logo MÉDIATÁMOGATÓ metropol wellnes_cafe maxima hazipatika Funzine joy logo TÁMOGATÓ budapest_logo

fb share