Jótékonyság a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

A BSI 2008. óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

100%-kal a gyermekekért!

Évente 1,5 millió gyermek hal meg olyan betegségekben, amelyek védőoltással megelőzhetőek lennének. Döbbenetes, hogy világszerte a gyermekek 20%-a nincs beoltva, ezért ők védtelenül állnak a betegségekkel szemben. Az UNICEF a "100%-os kampány" során a lehető legtöbb nem beoltott gyermekhez szeretne eljutni és védelmet adni számukra. 100 Ft-ból 3 gyereknek, 1000 Ft-ból 30 gyereknek, 10 000 Ft-ból csaknem 300 gyermeknek biztosítható a gyermekbénulás ellen védelmet nyújtó Szabin-csepp.
Legyél Te is a UNICEF Magyarország jó ügyének követe a Telekom Vivicittán és gyűjts adományokat nemes céljuk eléréséhez, vagy támogasd futótársaidat, akik már a jó ügy követévé váltak!

Csatlakozz!

Faragjuk le a távolságot Salgótarján és Budapest között!

A Gézengúz Alapítvány küldetése a születés körüli időszakban kialakuló, vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyítása, rehabilitációja. Az Alapítvány komplex egészségügyi, pedagógiai, pszichológiai segítséget nyújt a családoknak. Az egészségügyi mutatók szerint Nógrád megyében ötezer gyermeket érint ez a probléma. Jelenleg 128 kis "gézengúznak" tudnak segíteni egy picike helyen, korlátozottan rendelkezésre álló eszközökkel. Annak érdekében, hogy minél több érintett család számára elérhető legyen ez segítség, egy kölcsöntár létrehozását tűzték ki célul, ahonnan a szülők a korai terápia folyamatosságát segítve- otthonra is kölcsönözhetnének fejlesztő játékokat, speciális mozgásterápiás eszközöket.
Legyél Te is a Gézengúz Alapítvány jó ügyének követe a Telekom Vivicittán és gyűjts adományokat nemes céljuk eléréséhez, vagy támogasd futótársaidat, akik már a jó ügy követévé váltak!

Csatlakozz itt!

Csinálj sportot a jótékonyságból!

Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor jótékonysági futóközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre. Maratoni és félmaratoni futóversenyeken induló önkénteseik teljesítményével a Bátor Tábor tevékenységére irányítják rá a figyelmet. A Telekom Vivicitta Félmaraton teljesítésére 45 futót toboroztak, akik összesen 4 800 000 Ft adomány összegyűjtését vállalták felkészülésük során, amivel daganatos és krónikusan beteg gyerekeket segítenek hozzá gyógyító élményterápiás táborozáson való részvételhez.

Részletek itt!

SOS-Gyermekfalu

Az SOS Gyermekfalu családokat hoz létre. A vérszerinti szüleiket nélkülözni kényszerülő gyermekek szerető otthonban nőhetnek fel.Hiszik, hogy a sport iránt elkötelezett, egészséges gyermekekből egészséges felnőttek válnak, akik egy egészséges társadalom aktív tagjaiként élnek majd. Egy inspiráló rendezvény, a futás, az együtt sportolás élménye és öröme megtanítja őket arra, hogy érdemes küzdeni és megmutatja milyen felemelő ereje van a közösségnek.
Segítsd te is futásoddal, hogy a Magyarországon - Battonyán, Kecskeméten és Kőszegen - élő mintegy 400 gyermek szeretetben növekedjen fel. Csatlakozz Jótékonysági Nagyköveteikhez, vagy hozd létre az apropo.sos.hu oldalon saját adománygyűjtő profilod és gyűjts.

Suhanj! Alapítvány

Suhanj! Alapítvány célja rendszeres sportolási lehetőség biztosítása látás- és mozgássérülteknek több sportágban. Törekvésük saját eszközpark kiépítse és folyamatos bővítésére. A 28. Telekom Vivicittá Városvédő Futás helyszínén is találkozhatsz velük a "Suhanj!" sátorban, megismerheted aktivistáikat akik szívesen tájékoztatnak idei tarveikről. És persze támogatóként, szimpatizánsként hozzájuthatsz az immár klasszikusnak nevezhető "Suhanj-kék" futómezhez, amit mindjárt ki is próbálhatsz a verseny valamelyik távján, vagy a Suhanj! Futamon!

A Suhanj! a világhálón

FŐVÉDNÖK

VÉDNÖK Simicsko

NÉVADÓ SZPONZOR Telekom 2013 KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ Life.hu metropol TÁRSSZPONZOR timex Wrigley_Airwaves Sponser logó cerbona2013 Dreher24 lkogó MÉDIATÁMOGATÓ Funzine Diéta és Fitnesz joy logo harmonet Presztizs Sport logó TÁMOGATÓ BirdieCar logó

fb share