Elindult a nevezés a Telekom Vivicittá fesztiváltávjaira

Ha szombat, akkor rövidebb távok! A Telekom Vivicittá egész hétvégés futóünnepének nyitónapjára azokat várjuk, akik még csak ismerkednek a futással, akik családi programot keresnek, vagy akik a gyors futótávok szerelmesei! Próbáld ki magad! Nevezz már ma!

Április 22-én, a 38. Telekom Vivicittá szombati napján a fesztiváltávok között mindenki rátalálhat a saját futószámára.

Távok:
Telekom Vivicittá 3×2 km váltó
Telekom Minicittá 2,4 km - egyéni nevezők futama
Telekom Vivicittá Gyaloglás - 2,4 km
Suhanj! Futam -940 méter
Telekom Vivicittá Családi Futás - 940 méter

Nevezd magad és az egész családot az első között!

A budapesti futóünnepet azok a váltócsapatok nyitják meg, akik együtt, a stafétát egymásnak továbbadva szeretnének hódolni a futás örömének. A 3*2 km-s váltószámra családi, baráti és kollegális csapatok jelentkezését várjuk. A betétszám része a Fut a Cég sorozatnak.

Ha a gyors kilométerek szerelmesének vallod magad, vagy ha még csak most ismerkedsz a futás örömeivel, a 2,4 kilométeres Telekom Minicittá a Te betétszámod.A legkisebbeket és szüleiket a Telekom Vivicittá Családi Futás várja, valamint idén is rendezünk egy futamot a fogyatékkal élő, mozogni vágyó sportbarátoknak!

A távokról és arról, hogy melyiket kinek ajánljuk, ezen az oldalon írtunk bővebben!

Kedvcsináló rövidfilmünk az eseményről 2022-ből:Ha még sosem futottál, de szeretnéd átélni azt az örömet, melyet eseményeinken látsz, neked ajánljuk Futó leszek e-edzésprogramunkat, melyet bármikor elkezdhetsz! Csak iratkozz fel, és szakértő edzéstervünk segítségével hamarabb futóvá válhatsz, mint gondolnád! Ha van benned elszántság, áprilisban már rajthoz állhatsz a rövidebb távok valamelyikén!

Vivicittá, vagyis szeresd és ünnepeld a várost, ahol élsz!
Gyere, és éld át a futás, de leginkább a célba érés mámorító örömét április 22-én, Budapest tavaszi futóünnepén!

fb share